Hoți care utilizau metoda de furt din mașină prin bruierea telecomenzii, prinși în CapitalăÎn cursul zilei de vineri, 23 ianuarie a.c., poliţiştii bucureşteni au identificat şi prins doi bărbaţi, care au sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat în sectorul 4 al Capitalei.

Hoti care utilizau metoda de furt din masina prin bruierea telecomenzii, prinsi in Capitala
Hoți care utilizau metoda de furt din mașină prin bruierea telecomenzii, prinși în Capitală
Foto: ebujie.ro

În fapt, în ziua de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 12.30, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către partea vătămată cu privire la faptul că, din autoturismul personal i-au dispărut mai multe bunuri personale.

Din primele cercetări a reieşit faptul că, partea vătămată a parcat autoturismul în zona unui hypermarket din sectorul 4 iar în momentul în care a încercat să asigure portierele cu telecomanda, semnalul acesteia a fost bruiat cu un dispozitiv special, acestea rămânând neasigurate, se arată în comunicatul Poliției remis redacției.

După ce bănuiţii s-au asigurat că proprietarul autoturismului s-a îndepărtat şi nu sunt observaţi, s-au apropiat de autoturism, iar din interior au reuşit să sustragă o geanta în care se aflau mai multe bunuri şi un laptop.

Cu ocazie verificărilor efectuate s-a reuşit, la scurt timp, identificarea şi prinderea celor doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii, recuperându-se totodată şi prejudiciul produs, în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Etichete: autoturism, furt, masina, Poliţia Capitalei, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h