Hoţi de buzunare, prinşi de poliţişti pe RATB. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţiDoi bărbați care i-au furat banii unui călător pe linia de autobuz 232 au fost prinşi de poliţiştii bucureşteni.

Hoti de buznare, pe RATB
Hoti de buznare, pe RATB

Duminică, 12 iunie a.c., polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au identificat și prins în flagrant doi bărbați cu vârste de 42 respectiv 45 de ani, imediat după ce au sustras o sumă de bani din buzunarul unui bărbat, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei. 

"În jurul orei 11.00, polițiștii Brigăzii de Poliție pentru Transportul Public, acționând pentru prevenirea și combaterea furturilor din buzunare, genți și poșete, în stațiile și în mijloacele de transport în comun, au observat doi bărbați care, prin comportamentul afișat le-au atras atenția.

Astfel, în jurul orei 12.30 aceștia a fost observați cum, în timp ce se aflau în autobuzul liniei 232, între stațiile ' Piața Sudului' și 'Amiro', au sustras o sumă de ani din buzunarul pantalonilor unui bărbat în vârstă de 62 de ani.

Imediat după constatarea comiterii infracțiunii, s-a acționat, reușindu-se prinderea bănuiților și conducerea acestora la sediul poliției pentru verificări.

Datorită intervenției prompte, prejudiciul produs a fost recuperat în totalitate, banii sustrași fiind predați persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat, cu cei în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentați magistraților", precizează sursa citată.

Totodată, duminică seara, un polițist aflat în timpul liber, a prins în flagrant un bărbat în vârstă de 31 de ani imediat după ce acesta a sustras bunuri de la un autoturism parcat pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei.

"În jurul orei 19.45, agentul de poliție din cadrul Secției 19, aflându-se în timpul liber, a observat în zona străzii Petre Ispirescu, sector 5, un bărbat care trăgea de capacele roților unui autoturism parcat.

Imediat, polițistul a solicitat sprijin colegilor aflați în serviciu, iar după ce bănuitul a reușit să sustragă trei capace aferente roților autovehiculului, a plecat în urmărirea acestuia până pe strada Cobadin, unde l-a prins și imobilizat.

Cel în cauză a fost mai apoi condus la sediul secției de poliție pentru continuarea verificărilor și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs infracțiunea.

Prejudiciul produs prin comiterea faptei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților", informează DGPMB.

Etichete: hot bucuresti, hoti buzunare, hoti ratb, politie bucuresti

0/2 COMENTARII
Gigi
13 Jun 22:13
+0
VOTURI
-0
Mai intai o mana,apoi cealalta daca e prins a 2 a oara.
Oana
13 Jun 11:47
+0
VOTURI
-0
Sa li se taie mainile!

(comentariu de umplutura)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE