Hoţi de maşini, prinşi la puţin timp după o nouă infracţiunePoliţiştii au prins marţi trei hoţi care făceau parte dintr-o grupare specializată în furt de maşini.

Peste 30 de autoturisme, furate in Italia, Franta si alte tari din Europa, gasite in Romania
Peste 30 de autoturisme, furate în Italia, Franța și alte țări din Europa, găsite în România
Foto: insulathassos.info

Astăzi, 8 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 59 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de furt dintr-un autoturism, în sectorul 4, informează Poliţia, printr-un comunicat de presă.

În urma documentării activităţii membrilor unui grup specializat în săvârşirea de infracţiuni de furt din autoturisme, întrucât exista presupunerea rezonabilă că aceştia urmau să desfăşoare activităţi ilicite, s-a procedat, la data menţionată, la supravegherea acestora.

Astfel, în jurul orei 11.30, cei trei bănuiţi au fost observaţi în timp ce supravegheau persoane care intrau şi ieşeau dintr-o unitate bancară, timp în care au avut mai multe încercări eşuate de a sustrage bunuri din autoturismele persoanelor în cauză.

În jurul orei 12.00, bănuiţii au observat un autoturism din care au coborât doi bărbaţi, ce au intrat în unitatea bancară, timp în care bănuiţii au provocat o avarie autovehiculului şi au blocat asigurarea acestuia, reuşind ulterior să sustragă o borsetă ce conţinea documente personale, o sumă de bani şi un telefon mobil, după care au încercat să părăsească zona.

Pentru imobilizarea bărbaţilor, întrucât au încercat să fugă şi nu s-au supus somaţiilor legale, poliţiştii au executat două focuri de avertisment în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, estimat la 5.000 de lei, a fost recuperat integral şi restituit persoanei vătămate.

Etichete: furt, hoţi de maşini, poliţie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE