Hoţi prinşi în flagrant de poliţişti, când încercau să fure o maşinăÎn noaptea de miercuri spre joi, poliţiştii Capitalei au prins în flagrant două persoane cu vârste de 16, respectiv 39 de ani, în timp ce ar fi încercat să fure un autoturism parcat în Sectorul 3.

Hoti prinsi in flagrant de politisti, cand incercau sa fure o masina
Hoţi prinşi în flagrant de poliţişti, când încercau să fure o maşină
Foto: ziarpiatraneamt.ro

În fapt, în jurul orei 00:40, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 11 Poliţie, acţionând pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură să tulbure liniştea şi ordinea publică, au observat două persoane care, prin comportamentul afişat le-au atras atenţia.

Astfel, s-a procedat la supravegherea celor în cauză, aceştia fiind observaţi cum, prin forţarea cu o şurubelniţă a încuietorii portierei dreapta faţă, ar fi reuşit să pătrundă într-un autoturism parcat pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei.

După ce ar fi reuşit să patrundă în interiorul autoturismului, cei doi ar fi rupt carcasa de protecţie de la nivelul bordului şi, prin smulgerea firelor şi punerea acestora în contact direct, ar fi încercat să pornească autovehiculul cu scopul de a-l putea sustrage.

În acel moment, poliţiştii au acţionat şi i-au prins pe cei în cauză, aceştia fiind conduşi la sediul Secţiei 11 Poliţie pentru verificări.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat cu tânărul minor în stare de libertate, iar cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Etichete: furt masina, hoţi, poliţişti bucureşteni, prinși în flagrant, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h