Hoţi prinşi la furat într-un restaurant din centrul CapitaleiDouă persoane au fost prinse de poliţişti după ce au furat telefonul mobil al unei tinere, într-un restaurant din centrul Capitalei. Hoţii au sustras telefonul din buzunarul hainei.

Hoti prinsi la furat intr-un restaurant din centrul Capitalei
Hoţi prinşi la furat într-un restaurant din centrul Capitalei

Cele două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost prinse la scurt timp după ce au sustras telefonul mobil din buzunarul hainei unei tinere în vârstă de 21 de ani, într-un restaurant din centrul Capitalei.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, în jurul orei 16.00, judiciariştii Secţiei 10 Poliţie au observat două persoane care încercau să sustragă bunuri din buzunarele şi genţile persoanelor aflate în zonă.

Astfel, bănuiţii au fost observaţi intrând în interiorul unui restaurant din centrul Capitalei, de unde au ieşit după scurt timp, părăsind zona şi îndreptându-se spre direcţia Şoseaua Giurgiului, unde au pătruns în interiorul unei societăţi tip amanet.

Imediat poliţiştii au acţionat, reuşindu-se prinderea bănuiţilor în timp ce doreau să vândă un telefon mobil, aceştia fiind conduşi la sediul poliţiei pentru verificări.

În urma cercetărilor efectuate a reieşit faptul că, cei doi, în timp ce se aflau într-un restaurant, profitând de neatenţia părţii vătămate, au reuşit să-i sustragă din buzunarul hainei, un telefon. Telefonul a fost predat persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi tăinuire, cu unul dintre bănuiţi în stare de reţinere urmând a fi prezentat magistraţilor.

Tot joi,  poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 18 ani, imediat după ce a sustras bunuri dintr-un autoturism parcat pe o stradă din sectorul 5.

În jurul orei 14.45, agenţii de siguranță publică din cadrul Secţiei 18 Poliţie au observat un tânăr care le-a atras atenţia.

Astfel, acesta a fost observat cum, în timp ce se afla pe strada Maria Cunţan, prin spargerea geamului portierei dreapta faţă, a pătruns în interiorul unui autoturism de unde a sustras un suport GPS.

Imediat după constatarea comiterii infracţiunii, s-a acţionat, reuşindu-se prinderea bănuitului şi conducerea acestuia la sediul poliţiei pentru verificări.

Datorită intervenţiei prompte, prejudiciul produs a fost recuperat în totalitate, bunul în cauză fiind predat persoanei în drept. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere urmând a fi prezentat magistraţilor.

Etichete: hoţi, hoti buzunare, hoti masini

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE