Hoții au năvălit în casa bodyguardului de la Colectiv, care se zbate între viață și moarteCinism maxim! Casa bodyguardului de la clubul Colectiv a fost călcată de hoți, în timp ce el se află pe patul de spital cu arsuri grave. 

Hotii au navalit in casa bodyguardului de la Colectiv, care se zbate intre viata si moarte
Hoții au năvălit în casa bodyguardului de la Colectiv, care se zbate între viață și moarte

Casa bodyguardului Florin Cristian Popescu de la clubul Colectiv a fost călcată de hoți, în timp ce el se află pe patul de spital cu arsuri grave. Tânărul se află internat la Spitalul SRI. 

Anunțul a fost făcut de Daniel Buzdugan, pe pagina sa de Facebook. "Ce soartă pentru Florin Cristian Popescu, bodyguardul care se zbate între viaţă şi moarte după incendiul din clubul Colectiv! Hoţii au profitat de faptul că acesta se află între viaţă şi moarte şi au intrat în casa acestuia, să-i fure toate bunurile. Anunţul a fost făcut de o vecină de-a tânărului, precizând că Poliţia a ajuns la faţa locului", a scris Daniel Buzdugan pe pagina sa de pe site-ul de socializare, potrivit libertatea.ro. 

În urma incendiului din clubul Colectiv, 32 de persoane au decedat, iar 180 au fost rănite. 146 de dintre cei răniți au rămas internați în spital. În acest moment, sunt 135 de persoane internate în spital, cele mai multe fiind în stare gravă.  

Etichete: bodyguard, colectiv, hoţi, incendiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h