Hoţii nu au vacanţă de Crăciun: Un tânăr, reţinut de poliţişti după ce a i-a golit casa unei femeiUn tânăr de 28 de ani a fost reţinut, marţi, de poliţiştii bucureşteni, după ce i-a golit casa unei femei, în perioada Crăciunului.

Hotii nu au vacanta de Craciun: Un tanar, retinut de politisti dupa ce a i-a golit casa unei femei
Hoţii nu au vacanţă de Crăciun: Un tânăr, reţinut de poliţişti după ce a i-a golit casa unei femei
Foto: proalba.ro

Pe 27 decembrie, la ora 14:00, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 34 de ani, din Sectorul 1 al Capitalei, cu privire la faptul că, în perioada 25 – 27 decembrie a.c., i-au fost sustrase mai multe bunuri din locuinţă.

Din primele cercetări a reieşit faptul că în locuinţa părţii vătămate s-a pătruns prin forţarea sistemului de prindere al uşii termopan, iar din interior au fost sustrase mai multe obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, covoare, un televizor, un calculator cu monitor şi un calorifer electric.

"Cu ocazia verificărilor efectuate s-a reuşit, la scurt timp de la comiterea infracţiunii, identificarea şi prinderea bănuitului, acesta fiind condus la sediul Secţiei 3 Poliţie.

Totodată, prejudiciul produs prin comiterea faptei, în valoare de aproximativ 6.000 de lei, a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de arest preventiv", anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Etichete: furt, furt din locuinţă, hoţ, reţinut

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE