Hoţii seifurilor cu bijuterii de aur de la magazinul Bucur Obor, duşi la audieri. VEZI CUM AU DAT SPARGEREAbijuterii de aur
bijuterii de aur

Miercuri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus începerea urmăririi penale faţă de şase persoane, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat cu consecinţe deosebit de grave, valoarea prejudiciului fiind estimată la 260.000 de lei.

Din actele de urmărire penală efectuate până la momentul actual, a rezultat faptul că, în noaptea de 01/02.12.2010, în intervalul orar 0300-0340, mai multe persoane, prin forţarea unei uşi de acces, au pătruns în magazinul Bucur Obor şi au sustras două seifuri, în interiorul cărora se aflau bijuterii din aur în greutate totală de 21,6 Kg, bunuri ce aparţineau S.C. MG SRL şi S.C. TG SRL.
Imediat după săvârşirea faptei, cele două seifuri au fost transportate cu autoturismele învinuiţilor la locuinţa unuia dintre ei.
Ulterior, o parte din bijuteriile sustrase au fost vândute unei persoane care cunoştea faptul că provin din săvârşirea unei infracţiuni de furt, care, la rândul său, le-a înstrăinat la scurt timp.
Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sectorului 2, iar la momentul actual sunt audiate mai multe persoane la sediul Secţiei 8 Poliţie.

Etichete: hoţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h