Hrană caldă, oferită nevoiaşilor din Sectorul 6 de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet". FOTOSute de pachete cu mâncare caldă au fost oferite nevoiaşilor din Sectorul 6 de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu. Acţiunea a debutat săptămâna trecută, când a început gerul în Capitală, cu alimente oferite oamenilor străzii şi va continua şi în zilele următoare, cu alte persoane nevoiaşe, atât timp cât temperaturile se vor menţine foarte scăzute, a anunţat preşedintele fundaţiei. 

"Am continuat să oferim hrană caldă persoanelor fără adăpost, pe care le-am întâlnit pe raza Sectorului 6. În pofida temperaturilor foarte scăzute, autoritatea locală Sector 6 rămâne pasivă în faţa acestei situaţii şi ignoră apelurile adresate de cetăţeni, pentru a sprijini aceste cazuri sociale, greu încercate de viaţă!", şi-a explicat gestul Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", organizatorul acţiunii. 

CITEŞTE ŞI Parcul Drumul Taberei, sub gheaţă. A fost curăţat de voluntarii Fundaţiei lui Ştefan Florescu

Conform sursei citate, în fiecare zi sunt distribuite câte 40-50 de pachete cu hrană caldă, acţiunea fiind iniţiată săptămâna trecută când a început gerul în Capitală, iniţial, fiind vizaţi oamenii străzii. "Vom continua şi pe parcursul acestei săptămâni şi vom oferi mâncare caldă şi altor persoane nevoiaşe. În total, vor fi ajutate circa 300 de persoane", a menţionat Florescu care a adăugat că, pe lângă alimente, beneficiarii au primit şi îmbrăcăminte groasă pentru a face faţă temperaturilor scăzute din aceste zile. 

2.000 de pachete cu alimente de bază au fost distribuite, şi la sfârşitul anului trecut, familiilor nevoiaşe din Sectorul 6 al Capitalei în cadrul unei acţiuni umanitare derulată de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu. 

Cele 2.000 de pachete alimentare au ajuns la persoanele fără venituri din Sectorul 6, la persoanele vârstnice fără posibilităţi materiale dar şi la alte familii nevoiaşe. În pachetele alimentare, beneficiarii au găsit zahăr, făină, mălai, ulei, orez şi alte produse alimentare necesare preparării mesei de Anul Nou.  


Anterior, sute de copii din Sectorul 6 s-au bucurat, de asemenea, de darurile oferite de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet" în cadrul unei alte acţiuni umanitare "Dăruim din suflet, de Crăciun".  Detalii, aici. 

Etichete: hrana calda, mancare calda, oamenii străzii, Sectorul 6, Ștefan Florescu

0/5 COMENTARII
Elena
27 ian 10:34
+0
VOTURI
-0
Felicitari dle Florescu pentru aceasta actiune,chiar aveti un suflet bun si dinamic!
Andreea
26 ian 00:16
+0
VOTURI
-0
O implicare in sector prin actiuni pe tema sociala , sprijin juridic , salubrizare , deszapezire si multe actiuni de alungul anilor , Stefan tu esti primarul pe care sectorul si-l doreste !
Diana
25 ian 22:33
+0
VOTURI
-0
Pe tot Bucurestiul este un gest pe care nu multi il fac , prin asta arati ca iti pasa cu adevarat de cei care nu au , daca acest actiuni de caritate ar fi mai dese din partea tuturor , ar disparea diferentele pe scara sociala si o mai buna comunicare intre oameni .
Ion
25 ian 21:32
+0
VOTURI
-0
Un gest frumos, omul asta merita toata stima si respectul pentru ceea ce face.
Adrian
25 ian 19:32
+0
VOTURI
-0
Bravo tie Florescu, iti doresc sanatate, ma rog pentru tine sa fi primarul sectorului, asa ceva vezi mai rar in ziua de azi la romani, tu ai aratat ca ai suflet.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE