Huawei a lansat în România smartphone-ul Honor 8 VIDEOHonor 8 a intrat oficial pe piața locală. Honor 8 este un smartphone care, cu excepția procesorului, se încadrează în liniile tehnice ale modelelor de top din acest an. Diferența de restul flagship-urilor se face la nivel de procesor. Dacă majoritatea producătorilor au mers pe un procesor Snapdragon produs de Qualcomm, Huawei a optat în acest caz pentru Kirin 950 al producătorului chinez HiSilicon, scrie profit.ro.

Huawei a lansat in Romania smartphone-ul Honor 8
Huawei a lansat în România smartphone-ul Honor 8

Kirin 950 este un procesor octa-core. 4 nuclee lucrează la o frecvență de 2,3 GHz, iar celelalte 4 sunt tactate la 1,8 GHz.

Smartphone-ul care vine cu Android 6.0 are un ecran de 5,2 inch, cu rezoluție full HD. Este dotat cu 4 GB memorie RAM, iar memoria internă de 32 GB sau 64 GB, în funcție de versiune, poate fi completată de un card de memorie microSD cu capacitate maximă de 128 GB.

Ca și celălalt vârf de gamă Huawei, Honor 8 folosește un sistem foto dual. Are două camere foto principale, ambele de 12 MP. O cameră realizează imagini alb-negru, iar cealaltă color. Cele două imagin sunt combinate automat într-o singură fotografie care, cel puțin în teorie, ar trebui să beneficieze de nivel de detalii mai bun decât o fotografie obișnuită. Nu lipsește nici camera foto secundară de 8 MP.

Prețurile recomandate de producător pentru România sunt de 1.900 de lei pentru versiunea cu 32 GB memorie internă și de 2.100 de lei pentru cea cu 64 GB.

Etichete: honor 8, Huawei, telefon Huawei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE