Huidu îl atac dur pe Mădălin Ionescu: ”Parazit ce traiește pe hoiturile societății”Șerban Huidu îl critică dur pe colegul său de breaslă Mădălin Ionescu, într-un mesaj postat pe blogul său. 

Huidu il atac dur pe Madalin Ionescu: ”Parazit ce traieste pe hoiturile societatii”
Huidu îl atac dur pe Mădălin Ionescu: ”Parazit ce traiește pe hoiturile societății”

După ce prezentatorul emisiunii WoWbiz, Mădălin Ionescu, i-a făcut idioți pe semnatarii unei petiții care urmărește interzicerea show-urilor de tip tabloid, Șerban Huidu îi dă o replică într-un nou mesaj postat pe blogul său. 

"Am citit pe maretul internet aceste elucubratii, ale unui nene ce se numeste jurnalist! Definitia mai apropiata de adevar este aceea a unui parazit ce traieste pe hoiturile societatii ce ne distrug incet incet! (...)

"Marele" prezentator de emisiuni " destepte " si "distractive" ii pune la zid pe cei ce isi doresc dezinfectarea spatiului public ce este reprezentat de televiziuni! Te oftici? Recunoaste ca te oftici! (...)

Sa iti spun un lucru domnu' Madalin: cu multi ani in urma, socatele Dan Diaconescu spunea ca se va oteviza toata media din Romania! Din pacate a avut dreptate: de ce televiziunea sa plateasca pentru show-uri grandioase care costa, cand poate aduce doi neaveniti pe o canapea, sa ii plateasca pentru a isi spala rufele in direct! Mai ales ca e criza! In plus mari patroni de trusturi isi doreau influenta pentru otravirea opiniei publice sau pentru marsave santaje", scrie Huidu pe blogul său, potrivit libertatea.ro. 

Citește și Mesaj controversat al prezentatorului emisiunii WOWBIZ, despre rolul televiziunii 

Etichete: Mădălin Ionescu, Șerban Huidu, televiziune

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE