Un palat ca în poveste ridicat de un afacerist pentru fiice, chiar în Centrul CapitaleiUn afacerist a construit copiilor un castel "de jucărie", înalt cât o vilă rezidenţială, la doi paşi de Centrul Capitalei. 

Pe una din străzile din zona Victoriei se află un castel de jucărie de mărimile unei vile rezidenţiale. Castelul are patru turnuri in fiecare colt, e inalt şi impunător. Potrivit vecinilor, imobilul este al unui afacerist originar din Orientul Mijlociu, care l-a constrtuit pentru fetiţele sale.

De altfel, chiar la intrare, stă scris: “Prinţesele lui tata”. “Este o clădire construita de proprietar pentru copiii lui, are multi copii. Constructia a inceput anul trecut, inca nu-i terminata”, au declarat surse pentru CANCAN.ro.

Etichete: centru, palat, realitatea, victoriei

0/8 COMENTARII
Raul
17 Jan 23:24
+0
VOTURI
-0
are 3 etaje... se si vede blocul din spate
bla
17 Jan 16:16
+0
VOTURI
-0
@GIGA.... PT ORICE FEL DE CONSTRUCTIE SE CERE O AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE....CA ALTFEL TOT ROMANUL ISI DECLARA CASA CA FIIND DE JUCARIE ...SI ASTFEL AM FI TRAIT CA IN BASME. :D
emil
17 Jan 15:22
+0
VOTURI
-0
Vai si amar de noi. fac strainii ce vor cu noi.
gica
17 Jan 14:00
+0
VOTURI
-0
Ba nu stiti sa cititi ! Acolo scrie un castel de jucarie
marvelll
17 Jan 13:45
+0
VOTURI
-0
Nu prea este in regula.Ideea este ca cineva i-a aprobat constructia,care nu are nici in clin nici in maneca cu planul arhitectural al Bucurestiului.Totusi daca stam si ne gandim un pic,este mult mai frumos si viu decat cladirile care se vad pe langa el.
Ella
17 Jan 13:20
+0
VOTURI
-0
E trist ca orice poate veni si cladi orice ,oriunde in Romania fara a i se cere explicatii si mai ales veniti dinafara.Ce are afaceristul asta cu Bucurestiul nu putea sa le cladeasca fetelor lui asa ceva in tara lui nu la noi.Dar in mod sigur acolo nu poate mitui pe nimeni ca sa faca ce-si doreste.In aceste conditii depling bietul popor roman.
Alex
17 Jan 12:55
+0
VOTURI
-0
Da` ce curios esti dom`le, nu vrei si CNP-ul proprietarului ?
vlad
17 Jan 12:13
+0
VOTURI
-0
Ooooo, dar dati-mi o adresa exacta!!! Ce e asta, zona Victoriei?? :)) E facut in curtea unei case? are spatiul propriu??? cat de inalt este?? DETALII!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE