Idei de cadouri ieftine de Crăciun pentru copii, părinţi, bunici, prieteni sau parteneri de afaceriÎn această perioadă, pe lângă pregătirile intense pentru sărbătorile de iarnă, puteți întâmpina un nou factor de stres: găsirea celor mai interesante cadouri pentru copii, părinţi, bunici, prieteni, colegi, parteneri de viaţă sau de afaceri. B365.ro vine în ajutorul celor care sunt în pană de idei şi vă prezintă mai multe sugestii pentru desaga lui Moş Crăciun. Cadourile recomandate de noi au și un atu: nu lasă găuri mari în buget. 

Idei de cadouri de Craciun pentru copii, parinti, bunici, prieteni sau parteneri de afaceri
Idei de cadouri de Crăciun pentru copii, părinţi, bunici, prieteni sau parteneri de afaceri

Ideile de cadouri de Crăciun pe care vi le prezentăm sunt pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele. Pentru a vă asigura că faceţi alegerea potrivită pentru desaga lui Moş Crăciun trebuie să luaţi în calcul şi hobby-urile, pasiunile sau preferinţele destinatarului cadoului dumneavoastră. În cazul colegilor sau partenerilor de afaceri, puteţi miza pe articole personalizate sau cadouri utile pentru birou.

Cadouri pentru copii

1. Jocuri Barbie - Păpuşa Barbie este mereu la modă. Această păpuşă, care a înfrumuseţat copilăria a milioane de copii din întreaga lume, nu şi-a pierdut farmecul nici după jumătate de secol. Astfel, profitând de faptul că fetiţele sunt cucerite în continuare de această păpuşă, firmele care fabrică jucării din colecţia Barbie profită la maximum de cerinţele micuţelor şi vând jucăriile din această gamă la preţuri foarte mari. Însă, dacă doriţi să faceţi totuşi o fetiţă fericită şi să nu vă ruinaţi economiile, puteţi găsi şi câteva păpuşi Barbie sau jocuri Barbie mai ieftine de 50 lei. Printre jucăriile accesibile, marca Barbie, disponibile la Noriel, se numără seturile de cosmetice, o trusă pentru doctor, coşurile de cumpărături cu accesorii, o păpuşă Barbie Fashion Model cu 20 de piese, seturile pentru ceai, rochiile pentru păpuşi Barbie, seturile de vase cu suport, mingile pentru sărit Kangaroo, cu chipul celebrei păpuşi Barbie, penarele Barbie cu 50 de piese. Şi pe BestKids.ro, puteţi găsi mai multe cărţi de colorat cu păpuşa Barbie, cu diverse tematici, o minitrusă Barbie pentru îngrijirea părului sau o geantă de umăr Barbie, toate la preţuri sub 50 lei fiecare.

2. Joc Twister - începând de la 25,99 lei. Twister are, în continuare, un succes răsunător la nivel mondial, fiind jucat, în prezent de circa 65 de milioane de oameni din întreaga lume. Acest joc de societate presupune efort fizic, dar şi foarte mult amuzament pentru cei care îl încearcă, fie că sunt adulţi sau copii. Puteţi achiziţiona, la preţuri începând de la 25,99 lei, jocul Twister, pentru a-l face cadou, de pe Okazii.ro, Shopmania.ro sau din magazinul The Gift.

3. Ceas. Încântaţi peste măsură de tot ce e colorat, mulţi dintre cei mici, în special copiii cu vârsta mai mică de cinci ani, se vor bucura de minune dacă vor primi în dar un ceas cu personajele favorite din desenele animate. Pe site-ul articoledepetrecere.ro puteţi găsi ceasuri de perete cu model Barbie, disponibile la prețul de 22 lei, sau un set format din ceas de mână şi un portofel cu model Barbie, la preţul de 18 lei. O gamă variată cu modele de ceasuri pentru copii, la prețuri mici, găsiți și pe site-ul ceasuridemana.ro.

4. Carte de Crăciun pentru copii. În toate librăriile găsiți acum cărţi dedicate acestei perioade, scrise special pentru cei mici. O carte de Crăciun poate fi un cadou propice pentru un copii pentru că așa au ocazia să citească sau să asculte poveşti noi, dar şi să descopere tradiţiile din perioada sărbătorilor de iarnă.

5. Set format din fular şi căciulă. Un set format din fular, căciulă şi mănuşi este ideal pentru cei mici, iar dacă setul are și imaginea unuia dintre eroii din desenele animate, succesul cadoului este garantat. 

Cadouri pentru părinţi sau bunici

1. Pătură cu mâneci - începând de la 28 lei. Acest cadou, disponibil la preţuri începând de la 28 lei pe Shopmania.ro, Okazii.ro sau în magazinul The Gift, este extrem de util în sezonul rece pentru cei care vor să lenevească mai mult în faţa televizorului, la căldură.

2.  Bilet la teatru. În tumultul din perioada sărbătorilor de iarnă, un bilet la teatru reprezintă un cadou inspirat pentru cei care simt nevoia să se deconecteze de la grijile de zi cu zi şi să profite de o binemeritată doză de cultură. Totodată, cu un asemenea cadou, puteţi lansa şi o invitaţie pentru o seară plăcută în compania celor dragi. 

3. Parfum - Dacă persoanele apropiate nu sunt prea pretenţioase sau preferă apele de toaletă mai ieftine, le puteţi achiziţiona parfumuri, din magazine sau din cataloagele Avon, Oriflame sau Yves Rocher.

4. Ceasuri - Dacă persoanele dragi nu sunt prea pretenţioase, puteţi opta pentru ceasuri mai ieftine, disponibile în mai multe magazine oline. Printre site-urile pe care puteţi găsi ceasuri pentru femei şi bărbaţi şi la preţuri mai mici de 50 lei se numără ceasuri-ieftine.eu, ceasuri-ieftine.netShopmania.ro sau Okazii.ro.

5. Fluturi solari ecologici - 19 lei. Persoanele care iubesc florile şi fluturii vor fi foarte încântate dacă vor primi în dar aceşti fluturi solari ecologici. Fluturii, care par reali, sunt ataşaţi de suporturile care conţin panouri solare, iar când apar razele soarelui, aceştia se învârt în jurul suportului, dând energic din aripi. Fluturii solari pot fi aşezaţi în tufişuri, în grădină, pe verande sau balcon. Un fluture solar ecologic costă 19 lei în magazinul online gave.ro.

6. Breloc cu sunete pentru chei - 5 lei. Acest breloc pentru chei este ideal pentru persoanele care nu-şi găsesc cheile prea uşor. Când posesorul cheilor ataşate la acest breloc nu le găseşte trebuie doar să fluiere sau să bată din palme şi va afla imediat în ce colţ al încăperii/genţii se află cheile sale. Brelocul cu sunete costă 5 lei la The Gift.

7. Cremă de mâini, pentru protecţie la ger. Un asemenea cadou este ideal pentru doamnele şi domnişoarele care vor ca iarna să nu îşi lase amprente semnificative asupra mâinilor lor. Astfel, fără a vă uşura buzunarele, veți reuși să le faceți o surpriză doamnelor, care vor fi încântate de acest cadou, pentru că îşi vor putea proteja pielea de ger şi de vânt. Una dintre firmele care comercializează la nivel local produse menite să protejeze pielea de efectele negative ale iernii este și Farma Verde, care vinde o cremă pe bază de Rhodiola Rosea, muşchi alb siberian şi ulei de măceş daurian, cu un conţinut ridicat de provitamina B5, care protejează pielea mâinilor împotriva frigului.

8. Mănuşi de grădinărit şi seminţe de plante sau flori. Pasionaţii de grădinărit pot primi un cadou pe măsură. O pereche de mănuşi pentru grădinărit şi seminţe de legume, fructe sau flori, după cum şi-ar dori destinatarul. În magazinele de bricolaj găsiți mănuşi din bumbac, pentru grădină, și seminţe de flori la prețuri foarte mici. Astfel, în limita maximă a bugetului indicat în acest articol, puteţi lua un set complet de mănuşi şi seminţe pentru întreaga familie.

9. Calendar personalizat - Cu un calendar personalizat, făcut cu pozele celor dragi, orice persoană se poate simţi flatată, iar cel care îl dăruieşte nu va resimţi prea mult impactul financiar al acestui cadou. Una dintre firmele care creează calendare personalizate, Tipografics, solicită 17 lei pentru un calendar de birou realizate cu pozele personale, cu 12 file şi copertă, și 37 lei pentru calendarele personalizate, în format A3.

10. Trandafiri pitici în ghiveci - Nici doamnele pretenţioase nu pot rămâne indiferente la trandafirul pitic. Minirosa este o plantă ideală pentru apartament şi, oricând, poate fi un cadou ideal, în ciuda preţului mic.

Cadouri pentru colegi sau partenerii de afaceri

1. Aspirator USB - începând de la 8 lei. Acest cadou, care se vinde la preţuri începând de la 8 lei pe Shopmania.ro sau în magazinul The Gift, este ideal pentru curăţarea tastaturii laptopului sau computerului. La aspiratorul USB puteţi adăuga şi un set de curăţare laptop, care costă 14,73 lei la Mediafun.

2. Suport de pahar pentru PC - 5 lei. Suportul de pahar pentru PC, care costă 5 lei la The Gift, poate fi ataşat de partea laterala a unui raft sau de birou şi constituie un cadou util în special pentru cei neîndemânatici.

3. Masă/cooler laptop. Pentru că mulţi preferă să îşi petreacă timpul liber lenevind în pat, cu laptopul în braţe, o masă/cooler pentru laptop reprezintă cadoul ideal pentru cei care nu au deja acasă un asemenea accesoriu. Pe Shopmania.ro, tocmai.ro sau pe Okazii.ro găsiţi mai multe modele mai ieftine de 50 de lei, care vă vor permite să le veniţi în ajutor celor care vor să lucreze sau să lenevească în pat, cu laptopul în braţe.

4. Tort - Un cadou dulce este binevenit în perioada sărbătorilor de iarnă. Ca să nu vă epuizaţi economiile, puteţi cumpăra un tort de 1 kg de la cofetăria Alice, cu decor de iarnă. Prețurile torturilor cu decor de sezon, comercializate de această cofetărie, încep de la 49 lei/kg. Dacă vreţi un tort mai mare şi nu vă permiteţi să depăşiţi bugetul, puteţi cumpăra tortul din hipermarket.

5. Joc de şah din sticlă cu piese de sticlă transparentă şi sablată - începând de la 24 lei. Jocul de şah din sticlă este un cadou elegant, la un preţ accesibil, destinat persoanelor cu pretenţii. Jocul conţine 32 de piese de joc, 16 din sticlă sablată şi 16 din sticlă transparentă şi tablă de joc, şi o tablă de joc din sticlă combinată cu picioruşe antiaderente. Acest cadou poate fi achiziţionat la prețuri începând de la 24 lei de pe site-urile allshops.roOkazii.ro sau thegift.ro.

6. Cană de ceai cu o cutie de ceai de plante. Persoanele care consumă des ceai vor fi foarte încântate dacă vor primi în dar o cană de ceai şi o cutie cu pliculeţele de ceai favorit. Puteţi face un asemenea cadou şi celor care nu obişnuiesc să bea ceai pentru a-i determina astfel să înlocuiască băuturile neprielnice organismului cu un ceai sănătos. Pentru a forma un set complet puteți cumpăra, pe lângă cana şi cutia de ceai, şi un infuzor de ceai, disponibil la prețuri începând de la 8,5 lei, şi o cutie metalică pentru păstrarea ceaiului, care costă minimum 5,5 lei.

7. O sticlă de vin spumos. În perioada sărbătorilor, vinul spumos este la mare căutare, iar un asemenea cadou nu poate fi refuzat nici de domni şi nici de doamne. În plus, găsiți pe rafturile tutror magazinelor numeroase sortimente la prețuri acceptabile.

8. Inele pentru şerveţele. Pentru persoanele atente la detalii şi nu numai, inelele pentru şerveţele ar putea fi cadouri utile, mai ales în preajma sărbătorilor. La Decorix găsiți un set format din opt inele cu motive de Crăciun, disponibil la prețul de 49,5 lei.

9. Crăciuniţa sau Steaua Crăciunului, plantă de apartament denumită ştiinţific şi Poinsettia, a devenit tot mai des întâlnită în casele românilor. Fiind una dintre plantele care se îngrijesc uşor, Crăciuniţa ar putea fi dăruită tuturor doamnelor care iubesc florile, chiar şi celor care au programul încărcat. În magazinele de bricolaj sau în florării găsiți crăciunițe în ghiveci la prețuri mai mici de 50 lei.

10. Suport pentru cană cu încălzire prin USB - Hub-ul USB, un instrument 2 în 1, care se foloseşte atât pentru conectarea mai multor stick-uri sau a unor elemente periferice la calculator, cât şi ca suport pentru cană, este de mare ajutor atunci când cineva are nevoie de o cafea sau de un ceai fierbinte. Hub-ul cu sistem de încălzire pentru cană va creşte temperatura băuturii şi o va menţine fierbinte în funcţie de preferinţele fiecăruia. Astfel, un asemenea cadou este extrem de util pentru cei care petrec mult timp în faţa calculatorului şi au nevoie de un stimulent pentru concentrare sau pentru relaxare. Preţul unui asemenea cadou porneşte de la circa 20 lei şi diferă, în funcţie de capacitatea hub-ului, de dimensiuni sau de producător.

Cadouri pentru partenerul de viață

1. Cană termosensibilă personalizată - 30 lei Vreţi să îi transmiteţi un mesaj special unei persoane dragi? Vreţi să vă asiguraţi că destinatarul vă va vedea chipul în fiecare dimineaţă când îşi bea cafeaua fierbinte? Atunci puteţi face cadou această cană termosensibilă, pe care puteţi imprima un mesaj sau fotografia preferată. Cana termosensibilă se vinde la prețuri începând de la 30 lei în magazinele online cadouri-funny.eu și cadourifotopersonalizate.ro.

2. Lenjerie intimă Crăciuniță sexy - De ce să-l aşteptaţi pe Moş Crăciun, când puteţi avea acasă o Crăciuniţă sexy? Din magazinul online lenjerie-de-lux.ro puteți achiziționa un costum sexy de crăciuniță, format din două piese, disponibil la prețul de 40 lei, ciorapi cu fundițe, ornate cu puf alb, pentru costumul de crăciuniță, care se vând cu 40 lei, sau un costum de crăciuniță, disponibil la prețul de 39 lei. Din Magazinul de Cadouri puteți cumpăra, cu 49,9 lei, ciorapi pentru crăciuniță, iar pe Okazii.ro găsiți babydoll Crăciuniță sexy, disponibil cu 48 lei. Cu un cadou de acest gen puteţi condimenta puţin relaţia de cuplu şi vă veţi bucura de compania unei Crăciuniţe sexy, în perioada sărbătorilor de iarnă.

3. Suport pentru lumânări parfumate şi lumânări parfumate. Dacă sunteţi în pană de idei, puteţi cumpăra un suport pentru lumânări parfumate şi un set de lumânări şi puteţi fi siguri că nu veţi da greş cu un asemenea cadou, dacă îl oferiţi unei doamne. IKEA are o largă paletă de suporturi pentru lumânări şi lumânări parfumate, la preţuri începând de la 1,99 lei.

4. Pijamale. Dacă vă gândiţi să îi faceţi partenerului de viață un cadou, puteţi opta şi pentru o pereche de pijamale. La Mini Prix găsiți o gamă variată de pijamale pentru femei şi pentru bărbaţi, în limita bugetului stabilit.

5. Set aromoterapie. Seturile de aromaterapie, disponibile în aproape toate magazinele de cadouri și nu numai, sunt ideale pentru că reprezintă o soluție la îndemână atunci când nu aveți bani mulți la dispoziție și nici idei de cadou pentru doamnele şi domnişoarele de lângă dumneavoastră.

6. Bilet la cinematograf. Fie că vreți să vedeți o producție sărbătorilor de iarnă, ori o comedie romantică sau unul dintre cele mai noi filme apărute pe marile ecrane din România, puteți să îi oferiți partenerului/partenerei un astfel de cadou de sărbători și veți fi siguri că nu veți da greș și nici nu vă veți ruina bugetul.

7. Magneţi de frigider personalizaţi - Un asemenea cadou se realizează, de preferat, cu chipul destinatarului. De exemplu, puteţi înlocui chipul super eroului favorit, precum Superman, Hulk, Hal Jordan (din filmul Green Lantern), Captain America, Wonder Woman, Ms Marvel, Spider Woman sau Cat Woman cu cel al destinatarului. După ce se prelucrează fotografia într-un program, imaginea poate fi pusă pe un magnet de frigider. De asemenea, puteți imprima un mesaj pe care vreți să-l vadă persoana iubită în fiecare zi, înainte de micul-dejun. Pe allshops.ro găsiți multe firme care fac magneţi de frigider personalizați, la preţuri accesbile.

8. Farduri - Ideale pentru orice femeie care ţine la look-ul său, fardurile o vor încânta în orice perioadă a anului. Dacă Moşul le va aduce farduri, probabil, multe femei vor încerca să îşi pună în evidenţă chipul cu ajutorul cosmeticelor primite în dar de Crăciun. Cum multe produse de pe piaţa locală se încadrează în limita a 50 lei, cu un asemenea dar bărbaţii le pot surprinde plăcut pe partenerele lor.

9. Masaj relaxare - După bilanţuri, curăţenie generală, stres, timp pierdut şi nervi întinşi la maximum fie din cauza problemelor financiare sau personale, de regulă, perioada de dinaintea sărbătorilor de iarnă suprasolicită la maximum organismul. Cei care vor să îi ajute pe cei dragi să scape de toată tensiunea acumulată pot rezerva la salon o şedinţă de 30 de minute de masaj de relaxare. Satisfacţia persoanelor dragi, după o asemenea experienţă, poate fi, de multe ori, nemărginită și astfel vă puteți asigura că nu veți da greș cu un asemenea cadou.

10. Kit de supravieţuire de Crăciun - De multe ori, pregătirea pentru noul an nu se face fără sacrificii. Fie că pierdeţi mai mult timp la serviciu pentru încheierea bilanţurilor şi predarea tuturor rapoaretelor, ori trebuie să faceţi curăţenie generală şi să pregătiţi bucatele pentru Crăciun, finalul de an generează adevărate migrene. Pentru a scăpa şi de acest stres sau pentru a-i elibera de griji pe prieteni, puteţi întocmi un kit de supravieţuire de sărbători.

Kitul trebuie să cuprindă: 

  • Agendă/Listă care să cuprindă toate întâlnirile şi sarcinile pentru a nu rata ceea ce trebuie să faci neapărat şi să nu uiţi cu cine trebuie să te întâlneşti în perioada sărbătorilor; 
  • Săruri de baie pentru calmarea corpului după terminarea listei de activităţi necesare acestei perioade; 
  • Ceai de muşeţel pentru calmare, relaxare şi eliberarea tensiunii; 
  • Mentă şi medicamente pentru problemele digestive; 
  • Pastile pentru a stopa durerile de cap generate de consumul excesiv de alcool; 
  • Castron plin cu mix de prăjituri pentru răsfăţul întregii familii; 
  • CD cu colinde line care să genereze o stare de calm în timpul împacetării cadourilor; 
  • Bandă adezivă pentru că întotdeauna pare să se termine în timpul împacetării darurilor. 

Cadouri pentru prieteni

1. Microfon wireless pentru Karaoke - Microfonul wireless pentru Karaoke este un cadou ideal pentru cei care vor să alunge monotonia la petreceri. Tot ce trebuie să faceţi este să vă convingeţi prietenii să vi se alăture la concertul karaoke din propria casă. Pe Shopmania.ro, oferteshop.ro și Okazii.ro găsiți numeroase modele de microfoane wireless, pentru toate buzunarele, inclusiv sub 50 lei.

2. Articole Feng Shui - Dacă aveţi prieteni superstiţioşi, puteţi să le achiziţionaţi anumite obiecte care aduc noroc. Broasca râioasă cu trei picioare, despre care se spune că aduce bani, sau floarea de jad, care îi protejează pe cei din casă împotriva bolilor, sunt doar câteva din obiectele norocoase pe care le puteţi găsi la preţuri accesibile în magazinele de profil.

3. O lucrare de-a copilului înrămată. Dacă persoanele cărora vreţi să le faceţi cadouri în perioada sărbătorilor de iarnă sunt părinţi, le puteţi face o surpriză complotând cu copiii lor. Astfel, le puteţi cere celor mici un desen, o schiţă ori o lucrare plastică sau literară, pentru a le înrăma.

4. Set poker - 30 lei. Jocul de poker Texas Hold'em a devenit tot mai popular în ultimii ani, inclusiv în România. Dacă sunteţi în pană de idei, cu un set de poker vă puteţi asigura că nu veţi da greş dacă vreţi să îi surprindeţi plăcut în special pe bărbaţii pasionaţi de acest joc de noroc. La ValmyShop găsiţi acest set la preţul de 30 lei. Setul include 200 de jetoane în cinci culori, cu valori, câte un jeton Dealer, Small Blind, Big Blind, două pachete de cărţi, un suport special pentru jetoane, husă de imitaţie masa de joc şi instrucţiuni de joc. Setul vine într-o cutie metalică.

5. Prăjituri de casă şi reţeta lor. Dacă ştiţi că prietenii adoră prăjiturile de casă, le puteţi face un cadou pe gustul lor. Economia făcută şi satisfacţia persoanei care primeşte darul vă va determina, probabil, să nu regretaţi timpul pierdut în bucătărie. Să nu uitaţi să ataşaţi reţeta! Astfel, vă puteţi aştepta ca data viitoare să primiţi un dar la fel de gustos.

6. Căşti wireless 5 în 1 - Un cadou util tuturor, căştile vor fi apreciate de cei care le folosesc frecvent. Castile wireless se pot cupla la intrarea transmitatorului oricarui dvd player, TV, calculator, MP3 player sau combina audio, au microfon incorporat și Radio FM cu autoscan. Aceste căști pot fi achiziționate cu 30 lei de la ValmyShop.

7. Set de accesori pentru vin - Accesoriile pentru vin reprezintă un ”must have” în perioada sărbătorilor de iarnă. Pe site-ul accesoriivin.ro găsiți numeroase seturi, care includ un tirbușon și unul sau mai multe dopuri, la prețuri mai mici de 50 lei.

8. Ceas de birou - Cei care vor să le facă prietenilor un cadou 2 în 1 pot cumpăra, cu 40 lei, de pe site-ul cadouri-funny.eu, un ceas de birou într-o ramă foto. Puteți atașa acestui dar și o imagine în care ați surprins un moment important sau amuzant din viața dumneavoastră alături de prietenii respectivi.

9. Suport pentru sticle - Cum omul harnic îşi face iarna car şi vara sanie, cei care vor să le vină în ajutor prietenilor lor pentru a se pregăti de pe acum pentru temperaturile mari pot cumpăra un suport de sticle. Acest cadou este ideal pentru cei care vor să exploateze la maxim spaţiul din frigider, mai ales în timpul verii. Un asemenea instrument găsiți pe Shopmania.ro.

10. Decoraţiuni Crăciun - Decoraţiunile de sărbătoare niciodată nu par să fie suficiente pentru a transforma locuinţa într-o copie fidelă a casei lui Moş Crăciun. Astfel, cu un buget mic şi cu o doză de inspiraţie, puteţi alege un cadou surprinzător pentru cei dragi din miile de variante disponibile pe rafturile tuturor magazinelor.

Etichete: cadouri, cadouri bărbați, cadouri Crăciun, cadouri femei, cadouri ieftine, idei cadouri, okazii, realitatea

0/3 COMENTARII
Gabi
14 ian 17:21
+0
VOTURI
-0
Un cadou potivit pentru Parinti, Bunici, Colegi, Sefi, Profesori, Doctori etc cu conditia ca acestia sa fie ortodoxi constider ca ar putea fi o icoana… Iar daca vrei una pictata un om cu o energie pozitiva deosebita si o experieta in pictura bisericiasca de peste 18 ani poti intra pe linkul de mai jos.

https://www.facebook.com/icoane1/
Anamaria Chis
19 dec 15:33
+0
VOTURI
-0
MOS CRACIUN EXISTA, LUCREAZA LA ORINGO.RO!
Vrei sa le faci celor dragi o surpriza adevarata de Craciun? Ei, bine, ai nimerit unde trebuie: Oringo.ro tocmai ce l-a angajat pe Mos Craciun part-time. De azi vine personal sa livreze cadourile comandate de pe Oringo.ro. Ai citit bine! Comanda de cel putin 250 RON si noi il trimitem pe Mos Craciun sa livreze personal unde vrei tu in Bucuresti, la orice ora din zi si din noapte pe 24 si 25 Decembrie.
Arata-le copiilor ca Mos Craciun exista, impresioneza-ti partenera sau partenerul, uimeste-ti parintii, motiveaza-ti angajatii sau pur si simplu amuza-ti prietenii. Comanda pana pe 22 Decembrie 2013* cadouri pentru ei de pe Oringo.ro si o sa aveti cu totii un Craciun memorabil.
Nimic nu se compara cu emotia si amintirile celor mici despre Mos Craciun asa ca daca copiii au fost cuminti, Mosul mai zaboveste sa asculte o poezie si sa le povesteasca cum este in Laponia, cum reuseste sa ajunga la toti copiii cuminti si ce nazbatii face renul Rudolf de obicei.
Daca esti in pana de idei, indiferent cui vrei sa-i faci un cadou sau o surpriza, Spiridusul de pe oringo.ro iti sta la dispozitie ca sa te consilieze cu privire la cele mai potrivite cadouri. Spiridusul este cel mai nou ajutor al lui Mos Craciun si stie o gramada de lucruri despre ce si-ar putea dori oamenii de Craciun. Poti sa vorbesti cu el pe chatul de pe oringo.ro sau lasa timiditatea la o parte si da-i chiar un telefon pe 0725 680 311.
Spiridusul a aranjat cateva pachete de cadouri ca surpriza sa fie mai mare dar daca tu stii deja ce cadou vrei pentru cei dragi, comanda orice produs si nu uita sa selectezi cand finalizezi comanda ca vrei sa livreze Mos Craciun personal. Spiridusul te vacontacta de indata ca sa puneti la punct in secret ultimele detalii.
*Oferta valabila in limita renilor disponibili.
Anamaria Chis
19 dec 15:32
+0
VOTURI
-0
Pachet promotional Patine Youth Plus + Bluza Goodtimes femei sau Jacheta Explore barbati, disponibil pe Oringo.ro.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE