Idei pentru vară: Ce trebuie să faci în concediul acestaVara ne topește deja, trimitându-ne razele puternice ale soarelui. Însă, odată cu ea, se apropie și vacanța mult așteptată. Pe lângă distracție, mai sunt și alte lucruri pe care trebuie să le faci în concediu. Deci, profită de timpul liber pe care îl ai la dispoziție și ocupă-te de următoarele activități:

Sursa: https://mayrsom.files.wordpress.com
Sursă: https://mayrsom.files.wordpress.com
  1. Fă un control medical de rutină

Pentru că în concediu ai mai mult timp liber și ești, cel puțin teoretic, mai relaxat, este un moment oportun pentru a-ți face un control medical de rutină. Începe prin a merge la medicul de familie, care va stabili, pe baza istoricului tău medical, ce analize îți sunt necesare. Apoi, dacă este nevoie, consultă și medici de specialitate, pentru ca eventualele probleme de sănătate să fie identificate și tratate corespunzător. De asemenea, pentru că vara este anotimpul zâmbetelor, nu neglija nici dantura. Fă o vizită în cabinetului doctorului dentist, însă alege o clinică stomatologică profesională.

  1. Înnoiește-ți garderoba

Când este un moment mai bun să adaugi câteva piese vestimentare în garderobă, dacă nu înainte de vacanță! Dacă shopping-ul te relaxează, de ce să nu-l faci și în vacanță? Mai ales că posibilitățile sunt nenumărate, având în vedere că poți alege să faci cumpărturi din mall-uri, dar și online, din fața laptopului. Există totodată foarte multe magazine online de încălțăminte și de accesorii, așa că garderoba ta va fi completată cu tot ce ai nevoie!

  1. Fă o verificare a mașinii

În cazul în care ai o mașină, concediul este o ocazie de a-i face o verificare generală. Găsește un service auto ai căror specialiști îți vor oferi consultanță, iar dacă este nevoie să înlocuiești anumite piese, încearcă mai întâi varianta de a achiziționa piese auto online. Este posibil să beneficiezi de prețuri mai reduse și este mult mai comod pentru că îți sunt livrare acasă.

 

Vara aceasta, ocupă-te de sănătatea ta, de siguranța ta ca șofer, dar nu uita să îți cumperi articolele vestimentare preferate înainte de a pleca în vacanță!

0/1 COMENTARII
Fox
03 Jul 09:53
+0
VOTURI
-0
"Trebuie" sa le facem??? De cand are tupeul un site de apartament sa ridice pretentii ca stie ce "TREBUIE" sa facem noi in vacanta? Sa intelegem ca o saptamana, cat timp, ati "uitat" sa actualizati site-ul ati facut toate cele de mai sus si ati simtit nevoia sa mai umpleti un articol?

Cel mult puteti recomanda! E altceva! Si ca fapt divers ati recomandat lucruri banale care trebuie sa fii prost sa le faci in concediu!

1. NU iti verifici sanatatea in concediu, atunci te bucuri de ea! Ai tot timpul anului la dispozitie sa iti macini nervii pe la doctori si prin cabinete.

2. NU iti cumperi haine in concediu ci inainte! DOhhhh!!! Cel mult iti iei cate ceva de pe unde te duci dar nu faci un scop in sine din asta decat daca esti prost sau pitzipoanca!

3. NU iti duci masina in service in concediu decat daca te lasa in pana! Sau daca esti atat de depresiv incat in loc sa te bucuri de natura te duci sa stai in noxe la service!

Mai aveti si alte idei marete? :))))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE