IKEA a primit certificatul de urbanism de la Primărie, pentru un nou magazin în BucureştiIKEA a primit certificatul de urbanism de la Primăria Sectorului 3, pentru a construi al doilea magazin din Bucureşti, în zona Theodor Pallady.

IKEA a primit certificatul de urbanism de la Primarie, pentru un nou magazin in Bucuresti
IKEA a primit certificatul de urbanism de la Primărie, pentru un nou magazin în Bucureşti
Foto: moble.ro

Anunţul a fost făcut de Cornel Oprişan, retail manager la IKEA România, miercuri.

"Pentru următorul magazin IKEA din Bucureşti, care va fi construit în Pallady, am obţinut certificatul de urbanism de la Primăria Sectorului 3. Urmează PUZ-ul şi obţinerea autorizaţiilor de construire. Greu de spus care dintre cele două va fi mai mare, dar şi noul magazin sigur va avea aceleaşi produse ca şi aici. Va fi un magazin standard IKEA, cu range standard", a spus Oprişan în cadrul conferinţei de presă dedicată lansării noului catalog IKEA.

Vezi AICI: Cum arată CATALOGUL IKEA 2016 şi când va fi distribuit. GALERIE FOTO

Compania IKEA Romania a cumpărat, în luna iunie, un teren în București, pe care urmează să fie construit cel de-al doilea magazin din România al lanțului suedez. Terenul are o suprafata de aproximativ 13,7 hectare si este situat in estul Capitalei, pe Bulevardul Pallady, nr. 57, in Sectorul 3.

Odată cu tema noului catalog a fost lansată și o nouă analiză IKEA Group la nivel internațional. Life at Home Report are ca temă activitățile de zi cu zi legate de mâncare și modul în care ne influențează ele starea de bine.

Vezi AICI Rezultatele studiului realizat în Bucureşti, care arată că mai puţin de un sfert dintre bucureşteni gătesc acasă în timpul săptămânii.

Etichete: IKEA, ikea pallady, magazin IKEA

0/2 COMENTARII
Cristi
13 aug 09:05
+0
VOTURI
-0
Stiti ca nu e amre chestie sa obtii un certificat de urbanism, nu? Scrieti si voi cand au autorizatia sau cand incepe santierul.
michelangelor
12 aug 22:51
+0
VOTURI
-0
mai bine sa ieie esemplu de la megaimaj si sa bage cate un ikea micut pe la scarili blocurilor sa manance si oamenii mai stramtorati la buzanare un cremvuste cald cu mustar la discrete

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h