IKEA a vândut câte şapte hotdog pe minut, în ultimul an, în RomâniaIKEA, cel mai mare retailer de mobilă şi decoraţiuni din lume, a vândut mai mult de 3,5 milioane de hotdogi în România într-un an (septembrie 2014 - august 2015), potrivit datelor făcute publice ieri de companie.

IKEA a vandut cate sapte hotdog pe minut, in ultimul an in Romania (Foto razvanbb.ro)
IKEA a vândut câte şapte hotdog pe minut, în ultimul an în România (Foto razvanbb.ro)

Luând în calcul preţul de 1 leu pe care IKEA România îl practică pentru un hotdog, înseamnă că românii au lăsat în magazinul suedezilor din Băneasa 3,5 milioane de lei. Prin urmare, în medie, IKEA a vândut câte şapte hotdogi la fiecare minut, scrie zf.ro.

"Magazinul a avut peste 3 milioane de vizitatori în ultimul an", a spus Stefan Vanoverbeke, executivul care a preluat conducerea IKEA România în urmă cu două luni, după ce Cornel Oprişan a fost promovat la nivel de grup. Astfel, aproape fiecare client care a trecut pragul IKEA România a achiziţionat un hotdog, conform datelor prezentate joi de companie, într-o conferinţă de presă.

IKEA a avut, în anul de catalog 2015, cea mai mare creştere a vânzărilor de la deschiderea magazinului

Zona de restaurant a IKEA România a avut o creştere de 9,6% în perioada septembrie 2014 – august 2015, această linie de business reprezentând 8% din vânzările totale ale companiei.

Etichete: hotdog, IKEA, vanzare hotdog

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE