IKEA: Reduceri de 70% și vouchere pentru mobila veche. Cât poți lua pe un scaun sau o masă vecheCampania de reduceri organizată de IKEA continuă până la 26 ianuarie. 

Lichidare de stoc la IKEA: reduceri de pana la 70%
Lichidare de stoc la IKEA: reduceri de până la 70%

Pe lângă reduceri, IKEA propune și vouchere pentru cei care aduc mobilă veche la reciclat. 

"Campania promoțională constă în acordarea de vouchere în valoare de 20 lei pentru fiecare piesă de mobilier adusă la magazinul IKEA pentru a fi reciclat, în limita a 5 vouchere de persoană. Colectăm următoarele piese de mobilier: scaune, mese, mese de cafea, canapele, fotolii, cadre de pat, saltele, dulapuri, comode, noptiere, mobilier de birou, biblioteci, cabinete de bucătărie, cabinete de baie", informează compania.

Piesele de mobilier aduse pentru reciclare trebuie sa fie întregi, nu se acceptă fracții (sertare, blaturi, picioare, etc.) și pot fi aduse la magazinul IKEA in perioada până la 26.01.2014. Clientul aduce piesele de mobilier la magazinul IKEA, la containerele destinate acestui scop, amplasate în exteriorul magazinului.

În 2013, magazinul IKEA a colectat și reciclat 691,5 tone de carton și hârtie, 60,4 tone de metal, 121 tone de lemn, 69,5 tone de plastic, 18,7 tone de sticlă, 10,9 tone de baterii și becuri uzate și peste 1,5 tone de ulei comestibil. Procentul de reciclare este de 70% din totalul deșeurilor generate, față de 49% în precedentele 12 luni.

Etichete: IKEA, reduceri, voucher

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE