IKEA retrage un produs de la comercializare: "Există riscul de cădere sau de prindere a degetelor"Ikea le recomandă clienţilor care au cumpărat un şezlong Mysingso înainte de februarie 2017 să îl aducă la magazinul din Bucureşti, unde vor primi înapoi suma integrală plătită pentru produs sau îşi vor putea înlocui produsul.

IKEA
IKEA

După spălarea materialului textil, există posibilitatea ca şezlongul să fie reasamblat incorect şi acest lucru să conducă la riscul de cădere sau de prindere a degetelor.

Retailerul a primit cinci sesizări legate de accidentări în care şezlongul Mysingso s-a prăbuşit în timpul folosirii, din cauza reasamblării incorecte. Toate cele cinci cazuri au dus la rănirea degetelor şi au necesitat îngrijiri medicale. Plângerile au fost raportate în Finlanda, Germania, SUA, Danemarca şi Australia.

Etichete: IKEA, produs ikea

0/1 COMENTARII
Cris
25 ian 18:33
+0
VOTURI
-0
IKEA Romania a devenit un adevarat depozit de chinezarii. Mare grija ce cumparati. In ultimii 3 ani s-a facut rabat MAJOR la calitate. Aproape totul in IKEA e facut din materiale ieftine - China. Daca ati apucat de ati cumparat in anii trecuti un produs de mai buna calitate, ramaneti cu el - altul de aceeasi calitate, NU veti mai gasi la IKEA.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE