IKEA recheamă o pelerină pentru copii, după ce câţiva copii s-au zgâriat în timp ce se jucauIkea le recomandă clienţilor care au cumpărat o pelerină de liliac Lattjo pentru copii să nu îi mai lase să se joace cu ea şi să o aducă înapoi la magazinul din Băneasa unde vor primi înapoi suma integrală pe care au plătit-o pentru produs, chiar dacă nu mai au bonul de cumpărături.

IKEA
IKEA
Foto: green-report.ro

Compania IKEA le recomandă clienților care au cumpărat o pelerină de liliac LATTJO pentru copii să nu îi mai lase să se joace cu ea și să o aducă înapoi la magazinul IKEA unde vor primi înapoi suma integrală pe care au plătit-o pentru produs, se arată într-un comunicat al companiei.

"IKEA recheamă pelerina de liliac LATTJO după ce trei copii au avut urme și zgârieturi în zona gâtului în timpul jocului. Pelerina s-a blocat și nu s-a putut desprinde cu ușurință. Niciun copil nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă, pentru a preveni riscul de strangulare sau de rănire în jurul gâtului, IKEA a luat măsuri de precauție și va retrage produsul.

Compania IKEA nu acceptă riscurile de siguranță la produsele pentru copii. În cazul în care un produs din gamă nu corespunde standardelor de calitate sau așteptărilor clienților, se iau măsuri imediate.

Clienții care au cumpărat pelerina de liliac LATTJO sunt invitați la departamentul Relații Clienți din magazin pentru a primi înapoi integral suma de bani plătită pe produs începând chiar de astăzi. Dovada plății (bonul) nu este necesară pentru o returnare integrală a sumei", precizează reprezentanţii IKEA. 

Etichete: IKEA, pelerina copii IKEA. pelerină de liliac LATTJO IKEA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h