Ilan Laufer își anunță intrarea în cursa pentru Primăria CapitaleiIlan Laufer își anunță candidatura la Primăria Capitalei din partea Platformei Social-Liberale și arată că PSL va avea candidați pentru toate sectoarele.

Ilan Laufer
Ilan Laufer

"Vă aștept alături de mine la Capitală, să facem #CuratenieGenerala

Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetență, corupție și vrăjeală.

Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată și cu viziune antreprenorială care vrea și este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea și clasa politică actuală.

Până la vârsta de 37 de ani, pe care o voi împlini în curând, am realizat mai multe proiecte și am creat mai multe locuri de muncă decât toți contracandidații mei la un loc, în administrația publică, dar și în mediul privat!

În perioada în care am fost Ministru pentru Mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat am creat și implementat cel mai important și de succes proiect din istoria antreprenoriatului românesc "Start-Up Nation", proiect prin care am contribuit la crearea unei noi generații de antreprenori în România.

Atât România, cât și Bucureștiul au nevoie de patrioți, de oameni care își iubesc cu adevărat țara și sunt dispuși să lupte pentru ea necondiționat.

În curând voi anunța viziunea mea pentru București și lista completă de candidați PSL pentru toate cele 6 sectoare!

Vă aștept alături de mine la Capitală să facem #CuratenieGenerala", scrie Ilan Laufer.

 

Etichete: candidatură, ilan laufer, Primăria Capitalei

0/1 COMENTARII
Sandu al-III-lea
21 iul 17:59
+0
VOTURI
-0
Un jidan ne mai trebuia la conducerea Bucurestiului,in rest le aveam pe toate.Nu,multumim!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE