Ilie Năstase, despre Arena Națională: Eu fac un denunţ acum, oficial!Ilie Năstase, a anunţat, în cadrul unei emisiuni sportive că este decis să meargă la DNA pentru a cere intervenţia procurorilor în cazul Arenei Naţionale.

Ilie Nastase
Ilie Năstase

Ilie Năstase i-a criticat dur pe reprezentanţii Primăriei Bucureşti şi a cerut intervenţia DNA-ului pentru clarificarea situaţiei, potrivit Mediafax.

Citește și RAPORT laborator Italia: Din ce este făcut acoperişul de pe Naţional Arena

"Care primar?! Noi avem primar? Ăla e primar, ce avem noi? E în acte, dar nu cred că ştie cum îl cheamă! A venit dintr-o comună, nu ştiu de unde, şi vrea să fie primarul capitalei. Nu se poate! Într-o zi, dacă mai stăm câţiva ani o să dărâmăm stadionul că o să fie prea vechi. Mi se pare incredibil că nimeni nu reacţionează. Stadionul ăsta trebuie dat cuiva să-l gestioneze, de exemplu, FRF. Eu îi cer oficial doamnei de la DNA, doamna Codruţa Kovesi, să meargă la Primărie şi să investigheze cum s-a făcut stadionul ăla, de ce s-au băgat atâţia bani şi de ce nu poate fi folosit. Eu fac un denunţ acum, oficial! Îl şi scriu dacă vreţi. Mâine mă duc şi dau denunţ", a declarat fostul sportiv.

Ilie Năstase a dat exemplul stadionului din Frankfurt.

" Toţi vorbim, dar nimeni nu face nimic. De ce acel stadion poate fi folosit la Frankfurt, dar nu şi la noi!? Am înţeles de la Gino Iorgulescu că acel material folosit la acoperiş e omologat în toată Europa, dar nu şi la noi!", a declarat Ilie Năstase.

Etichete: Arena Naţională, DNA, Ilie Năstase arena natonala, ilie nastase dna

0/1 COMENTARII
DAN
05 Mar 12:06
+0
VOTURI
-0
Sper ca nu ajunge Arena Nationala pe mana FRF ! O sa ne ceara taxa sa traversam curtea. Imi convine Arena Nationala INCHISA . Ne plimbam toata familia cu bicicletele când avem chef........Nu inteleg de ce se uita presa in gura acestei puslamale.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE