Ilie Năstase: "Nu ştiu cine sunt ăştia, ISU, mie să-mi deschidă Arena Naţională"Ilie Năstase spune că îi va da în judecată pe cei care țin Arena Naţională. Stadionul a fost finalizat fără autorizaţie de la ISU, iar eliberarea acestui document nu este posibilă nici acum, deoarece materialul din care este construit acoperişul nu este omogolat în România. 

Ilie Nastase: "Nu stiu cine sunt astia, ISU, mie sa-mi deschida Arena Nationala"
Ilie Năstase: "Nu ştiu cine sunt ăştia, ISU, mie să-mi deschidă Arena Naţională"

"Eu, ca şi ceilalţi cetăţeni ai României, am băgat bani acolo. Stadionul a fost construit din banii noştri. S-au băgat acolo sute de milioane de euro. Este singurul lucru construit de la zero în România. Nu ştiu cine sunt ăştia: ISU, PISU, MISU, mie să-mi deschidă Arena Naţională. O să merg să îi dau în judecată. Nu se poate să ne batem joc de aşa ceva. Mai au să spună că din crampoanele jucătorilor pot sări scântei şi o să ia foc acoperişul", a declarat Ilie Năstase, potrivit Adevărul.

Cel mai mare stadion din România a fost închis după tragedia din clubul Colectiv, la finalul lunii octombrie a anului trecut. Arena Naţională a fost inaugurată în septembrie 2011, fiind construită în locul fostului stadion "Lia Manoliu". Pe 9 mai 2012, Arena Naţională a găzduit finala Europa League.

Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat, în urmă cu două săptămâni, că Arena Naţională nu poate fi utilizată din cauza acoperişului retractabil, pentru care suma iniţială a proiectului a fost suplimentată cu 200 de milioane de lei. Iniţial, noul stadion a fost prevăzut un acoperiş fix, din tablă, însă autorităţile au decis construirea unui acoperiş retractabil, similar celor folosite în Germania. Construcţia a fost finalizată fără autorizaţie de la ISU, iar eliberarea acestui document nu este posibilă nici acum, deoarece materialul din care este construit acoperişul nu este omogolat în România.

Etichete: Arena Naţională, ilie nastase, isu

0/1 COMENTARII
Ilie PISU
29 Jan 07:47
+0
VOTURI
-0
"Este singurul lucru construit de la zero în România."

Hai, ma... Iar te-ai luat de fumat? Si cu bautura parc-o lasasei mai moale.
Ma... tenismenul lui CTP. Cum adica "singurul lucru construit de la zero"? Ce, metroul, de exemplu, a fost facut pe urmele vechiului metrou construit de daci?

Esti penibil, ISU MISU PISU.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE