Iliescu a încurcat secolul.L-a votat pe Dragnea după statutul PSD din 1910.Cum îl descrie pe DragneaÎn ziua alegerilor de la vârful PSD, Ion Iliescu s-a prezentat la urne. Ajuns la 85 de ani, fostul preşedinte a încurcat totuşi secolul, declarând că l-a votat pe Dragnea după statutul PSD din 1910.

Ion Iliescu a incurcat secolul. L-a votat pe Dragnea dupa statutul PSD din 1910. Cum il descrie pe Dragnea
Ion Iliescu a încurcat secolul. L-a votat pe Dragnea după statutul PSD din 1910. Cum îl descrie pe Dragnea
Foto: paginadepolitica.ro

Ion Iliescu nu s-a lăsat descurajat de vremea urâtă şi s-a prezentat la alegerile interne din PSD. După ce a criticat alegerea preşedintelui PSD prin votul tuturor membrilor de partid, Iliescu şi-a temperat discursul şi a recunoscut că procedura este în conformitate cu statulul PSD din... 1910. Imediat, fostul şef de stat s-a corectat şi a menţionat că se referea la statulul PSD din 2010, scrie stiripesurse.ro.

Ponta îşi recunoaşte înfrângerea în ziua alegerii preşedintelui PSD

Ion Iliescu a afirmat că Liviu Dragnea este "un om cu experienţă, un om care continuă o activitate, a lucrat cu mai mulţi preşedinţi PSD". Fostul lider PSD a comentat şi faptul că Liviu Dragnea candidează de unul singur, afirmând că au existat alte opţiuni, deşi contracandidaţii lui Dragnea s-au retras din cursă.

Dragnea, despre alegerile la care este unicul candidat: E prima probă serioasă pe care o dă partidul

Întrebat ce părere are despre faptul că Liviu Dragnea devine preşedinte PSD deşi este condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare, Iliescu a afirmat că "această chestiune este problematică", însă decizia DNA de a-l urmări penal pentru faptele de la referendumul din 2012 este "aberantă, împotriva spiritului democratic", pentru că "partidele au un rol în alegeri".

Duminică, peste jumătate de milion de membri PSD participă la algerile pentru desemnarea preşedintelui PSD. Alegerile sunt însă doar o formalitate, în contextul în care Liviu Dragnea este singurul candidat.

Etichete: alegeri psd, Ion Iliescu, Liviu Dragnea, psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE