IMAGINEA ZILEI, devenită virală pe Facebook. Ludovic Orban alături de câinele său, în iarbă FOTOO fotografie postată luni dimineaţa de Ludovic Orban pe contul său de Facebook a devenit virală pe reţelele de socializare, internauţii fiind amuzaţi copios de ipostaza candidatului la Primăria Capitalei.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei a publicat pe contul sau o fotografie cu câinele sau, alături de textul: "Împreună cu Lance, mă bucur de primăvară lângă mica noastră magnolie înflorită".

Cu toate acestea, chiar dacă a primit peste 1.000 de Like-uri, imaginea a amuzat internauţii care au rămas uimiţi de ipostaza stânjenitoare în care parlamentarul s-a imortalizat. 

"Un om care are un labrador este clar un om bun. Sper că vor vedea şi alţii acest lucru", a comentat o internaută.

"Nu am un labrador. Labradorul mă are pe mine. De fapt este golden retriever", a răspuns Ludovic Orban care a apreciat multe dintre comentariile pozitive la adresa imaginii sale.

Fotografia a fost share-uită intens pe reţelele de socializare, însă comentariile nu au fost cele mai elogioase.

Etichete: fotografie amuzanta, Ludovic Orban, ludovic orban caine, ludovic orban facebook

0/3 COMENTARII
Dan
22 Mar 11:54
+0
VOTURI
-0
Din cate stiu Ludovic Orban este un sustinator al reteritorializarii cainilor maidanezi. Este adeptul sterilizarii si returnarii in teritoriu, adica exact situatia groaznica din anii 2008-2013, cand Bucurestiul devenise o groapa de gunoi plina de castroane si custi. Eu unul nu vreau sa retraiesc acele momente.
Animal Titus Steel
22 Mar 08:25
+0
VOTURI
-0
Tipic pentru liberali !
Probabil la momentul efectuarii pozei marele rapsod ce nu consuma alcool(dar are fata de consumator de alcool) se credea pedelist si simtea o atractie animalica ......
Halal candidat .........
Asta ii asteapta si pe bucuresteni daca voteaza asa ceva.
Stop ZOOFILIEI !!!
alex
22 Mar 07:47
+0
VOTURI
-0
asta isi calareste cainele... :))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE