Imagini cu animale din specii pe cale de dispariţie, proiectate pe Casa Poporului, la iMapp 2015iMapp 2015. Bucureştiul a devenit al doilea oraş, după New York, în care a fost transmis mesajul unui documentar privind specii pe cale de dispariţie. Astfel, în cadrul iMapp 2015, au fost proiectate pe fatada Palatului Parlamentului imagini cu animale din specii pe cale de disparitie.

iMapp 2015. Dupa proiectia din august de pe Empire State Building la New York, Bucurestiul a devenit sambata seara al doilea oras in care mesajul documentarului Racing Extinction a fost proiectat pe cladiri, in cadrul iMapp Bucuresti, unul dintre cele mai mari spectacole de video-mapping din lume.

Imagini cu animale din specii pe cale de disparitie au fost proiectate pe fatada Palatului Parlamentului, ca parte a unei campanii prin care Discovery isi propune sa starneasca la nivel global curiozitatea oamenilor si sa initieze actiuni concrete in cateva zone-cheie, printre care: lupta impotriva traficului de animale salbatice, reducerea emisiilor de carbon prin utilizarea energiei verzi sau sprijinirea altor cauze ecologice.

ZILELE BUCUREŞTIULUI 2015. Peste 65.000 de bucureşteni au participat la iMapp Bucharest 2015

Cei 23,000 de metri patrati ai fatadei Palatului Parlamentului au devenit suprafata de proiectie pentru 104 proiectoare, transmitand intr-o maniera unica mesajul Racing Extinction.

iMapp 2015. Racing Extinction este unul dintre programele-cheie ale campaniei de brand recent lansate de Discovery, sub conceptul Nu inceta sa fii curios! – un indemn la actiune, la cautare neincetata de noi informatii si experiente, intruchipand spiritul non-conformist al brandului Discovery Channel. Programul, un documentar-manifest de doua ore, semnat de regizorul premiat cu Oscar, Louie Psihoyos, va avea premiera mondiala pe Discovery Channel si va putea fi vizionat in 220 de tari, inclusiv in Romania, intr-un interval de 24 de ore, incepand din Noua Zeelanda si incheind cu Statele Unite. Luati parte la aceasta miscare globala si urmariti alaturi de intreaga lume Racing Extinction, pe 2 decembrie, de la ora 21:00, pe Discovery Channel!

Etichete: casa poporului, iMapp, iMapp Bucharest 2015, imapp zilele bucurestiului, Palatul Parlamentului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE