Imagini cu Johnny Depp şi Alice Cooper, surprinşi în centrul Capitalei FOTOJohnny Depp şi Alice Cooper, aflaţi la Bucureşti pentru concertul care va avea loc luni la Romexpo, au fost surprinşi în centrul Capitalei. Alice Cooper  s-a plimbat sâmbătă dimineaţa, alături de prietena sa, pe străzile din Bucureşti şi a decis chiar să intre în magazinele de pe Calea Victoriei. Johnny Depp a fost vineri în două localuri.

Alice Cooper a ieşit sâmbătă dimineaţa din hotelul în care este cazat în Capitală, alături de prietena sa. Cei doi au pornit la pas pe Calea Victoriei, fără gărzi de corp, iar la un moment dat, atraşi de magazine, au intrat la cumpărături, relatează Mediafax.

Au ales două magazine în care se vând articole de damă, însă după 15 minute au ieşit fără a cumpăra nimic. Vânzătoarele nu au vrut să dea ulterior prea multe detalii despre celebrul lor client, însă au recunoscut că Alice Cooper este un om foarte amabil. Vedeta a acceptat chiar să facă şi câteva fotografii, după care s-a retras în hotel.

Johnny Depp a ieşit la rândul său în cursul zilei de vineri prin Capitală, fiind surprins în două localuri. 

Cunoscutul actor american a fost fotografiat în faţa hotelului unde este cazat în Capitală. Escortat de bodyguarzi şi de alţi membri ai staff-ului su, Johnny Depp a mers într-un local în Centrul Vechi al Capitalei, scrie cancan.ro.

Actorul american Johnny Depp a ajuns în România, joi seară, alături de membrii trupei din care face parte, The Hollywood Vampires, rockerul Alice Cooper şi chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry. Cele trei staruri au venit în România cu un avion privat, iar la coborâre au afişat zâmbete largi, părând încântaţi să calce pe pământ românesc.

The Hollywood Vampires, super-grupul care a făcut senzaţie la Premiile Grammy 2016, va cânta, în premieră pentru România, pe 6 iunie, la pavilionul Romexpo din Bucureşti.

Etichete: alice cooper, Alice Cooper Bucuresti, Johnny Depp, Johnny Depp Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE