Imagini cu Ludovic Orban "la şpriţ", găsite într-un DVD în casă la fostul primar Marian VanghelieProcurorii DNA au descoperit într-unul dintre imobilele lui Marian Vanghelie un DVD pe care era scris numele liberalului Ludovic Orban. DVD-ul cuprindea imagini cu mai mulţi liberali "la şpriţ", printre care şi Ludovic Orban. 

Imagini cu Ludovic Orban "la sprit", gasite intr-un DVD in casa la Vanghelie
Imagini cu Ludovic Orban "la şpriţ", găsite într-un DVD în casă la Vanghelie

DVD-ul a fost gasit de procurorii anticoruptie in momentul in care au facut primele descinderi la imobilele lui Marian Vanghelie. Pe DVD era scris "L. Orban", potrivit româniaTV.net.

ALEGERI LOCALE 2016: Ludovic Orban, candidat oficial al PNL pentru Primăria Capitalei

ALEGERI LOCALE 2016. Biroul Politic Naţional a validat, luni, candidatura lui Ludovic Orban pentru Primăria Capitalei.

Imaginile de pe DVD au fost analizate in prezenta lui Marian Vanghelie, in cadrul unei perchezitii informatice care a avut loc la sediul DNA. Fostul primar al sectorului 5 a marturist ca in imagini apare Ludovic Orban, alaturi de mai multi lideri liberali, in timp ce consumau bauturi alcoolice.

Marian Vanghelie a precizat ca nu a folosit imaginile pentru a-l santaja pe Ludovic Orban si spune ca a primit DVD-ul de la un jurnalist caruia nu i-a dat numele. Mai mult, a marturisit fostul edil, nu a fost prima data cand a primit imagini cu politicieni, de la ziaristi.

Etichete: bauturi alcoolice, liberali la sprit, Ludovic Orban, Marian Vanghelie

0/1 COMENTARII
vlad
02 Mar 19:10
+0
VOTURI
-0
Pai si ce era santajabil? Ca bea niste vin?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE