Imagini cutremurătoare surprinse de un şofer de taxi în aeroportul din Bruxelles VIDEOCNN a difuzat imagini tulburatoare surprinse imediat dupa exploziile din aeroportul din Zaventem, Bruxelles, filmate de un sofer de taxi care isi cauta disperat fiul.

Atente teroriste Bruxelles
Atente teroriste Bruxelles

Francisco Izquierdo, sofer de taxi, a intrat in aeroport in cautarea fiului sau, care lucra la unul dintre restaurantele din Zaventem. Barbatul a inceput sa filmeze cu telefonul mobil, in timp ce incerca sa ajunga in zona unde ar fi trebuit sa fie baiatul sau.

"Oamenii tipau de durere, podeaua era acoperita cu bagaje distruse si bucati din tavan. Era praf peste tot, si din loc in loc se vedeau inca flacari de la explozie. Echipele de salvare erau deja acolo, dar pareau coplesite de ceea ce vedeau. Dintr-o data am auzit un planset de copil. Era plin de praf, speriat, statea langa trupul mamei sale. Am vrut sa il iau de acolo, insa unul dintre salvatori mi-a spus sa il las pentru ca fiind langa mama era usor de identificat", a povestit soferul de taxi, citat de stirileprotv.ro

Barbatul ajunge in cele din urma la restaurantul unde fiul sau lucra, insa nu era nimeni acolo. Din fericire, baiatul era in siguranta si nu fusese ranit.

Etichete: atentate aeroport bruxelles, atentate Bruxelles. imagini atentate Bruxelles

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h