IMAGINI de la nunta Andei Adam, pe malul Snagovului. Mirele, CERCETAT de DIICOT. FOTOCântăreața Anda Adam s-a căsătorit cu Sorin Andrei într-un decor de vis și au petrecut alături de invitați pe malul lacului Snagov.

Printre musafirii de seamă de la nunta Andei Adam s-au numărat Andra, Dorian Popa, Jorge, Roxana Vancea, Xonia, Tania Budi, Rita Mureșan sau Sorin Mărcuș, scrie libertatea.ro.

f

Însă Sorin Andrei, un tânăr de 29 de ani, pare să aibă un trecut pe cât de necunoscut publicului larg, pe atât de tulbure din punct de vedere legal.

Pe numele lui Andrei Sorin a fost întocmit în urmă cu trei ani un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de deţinere în vederea punerii în circulaţie sau punerea în circulaţie în orice mod a instrumentelor de plată electronică falsificate, retragere frauduloasă de numerar cu un instrument de plată electronic fără consimţământul titularului. I-a fost emis mandat de arestare, iar viitorul soţ al Andei Adam a fost încătuşat şi arestat pentru trei zile, până când Curtea de Apel i-a acceptat contestaţia.

Dosarul stufos şi cu implicaţii ample care depăşesc graniţele ţării a fost transferat la DIICOT, unde se află şi acum în lucru, potrivit libertatea.

Etichete: anda adam, Andrei Sorin, diicot, foto, imagini nuntă, nuntă, Snagov

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE