Imagini de la o întâlnire Băsescu-Udrea-Cocoș, care a avut loc luna trecută, prezentate de Antena 3Antena 3 a prezentat o serie de fotografii în care apar Traian Băsescu, Elena Udrea și Dorin Cocos, fotografii despre care postul TV susține că au fost realizate luna trecută.

Imagini de la o intalnire Basescu-Udrea-Cocos, care a avut loc luna trecuta, prezentate de Antena 3
Imagini de la o întâlnire Băsescu-Udrea-Cocoș, care a avut loc luna trecută, prezentate de Antena 3
Foto: antena3.ro

Traian Băsescu s-a întâlnit la ceas de noapte cu Elena Udrea şi Dorin Cocoş, la câteva ore după dezvăluirile făcute la "Sinteza zilei" de Romalo Eduard Ioan Dan, bătrânul împroprietărit cu parcul IOR de fostul preşedinte (n.r. publicate pe 30 septembrie),precizează antena3.ro.

In prima imagine, Elena Udrea apare pe un trotuar, in fata unei case din care iese Traian Basescu. Ulterior, o noua fotografie il prezinta pe Dorin Cocos iesind din aceeasi cladire si discutand cu cei doi.

Mihai Gadea a comentat, prezentand o fotografie in care Traian Basescu indica ceva cu degetul, ca fostul presedinte il trimite pe Dorin Cocos "la masina lui ca el sa ramana cu Elena Udrea" iar acesta "se duce unde il trimite stapanul lui", informeaza Hotnews.ro.

Potrivit Antenei 3, intalnirea ar fi avut loc "la miezul noptii", in seara in care Mihai Gadea a prezentat acuzatii potrivit carora Traian Basescu ar fi retrocedat, in ultima zi petrecuta la primaria Bucuresti, o parte a parcului IOR. 

Etichete: antena 3, basescu, udrea basescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE