Imagini de la REPETIŢIILE pentru parada de Ziua Naţională din Bucureşti VIDEOPeste 3.000 de militari şi specialişti din MAPN, MAI şi SRI alături de peste 250 de vehicule militare şi 50 de aeronave participă, duminică, la repetiţia generală pentru parada de Ziua Naţională.

Astazi au loc REPETITIILE pentru parada de Ziua Nationala din Bucuresti
Astăzi au loc REPETIŢIILE pentru parada de Ziua Naţională din Bucureşti

La paradă participă şi militari din state partenere precum Marea Britanie, Italia, Germania, Republica Moldova, Polonia, Slovacia, Spania şi Statele Unite ale Americii.

Dispozitivul de defilare este constituit din blocuri de paradă, organizate pe detaşamente, cu trupe şi tehnică ale Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne şi ale Serviciului Român de Informaţii.

De asemenea, participă la parada de 1 Decembrie Asociaţia Tradiţia Militară, membră a Uniunii Europene a Asociaţiilor Istorico-Militare.

În acest an nu mai participă Poliţia Locală, Serviciul de Protecţie şi Pază şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

O premieră pentru parada din acest an este şi participarea noilor aeronave supersonice F-16 Fighting Falcon după ce primele şase aparate de zbor au intrat recent în dotarea Forţelor Aeriene. Lotul complet de 12 aeronave plus pregătirea piloţilor şi tehnicienilor au costat aproape 630 de milioane de euro.

Etichete: 1 Decembrie, 1 decembrie bucureşti, parada ziua nationala, parada ziua nationala bucureşti, ziua nationala a romaniei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE