Imagini șocante în magazinele Mega Image. Gândaci și șobolani printre covrigi și pâine VIDEODouă persoane au publicat imagini în care apar gândaci și șobolani în magazinele Mega Image.

Imagini socante in magazinele Mega Image. Gandaci si sobolani printre covrigi si paine VIDEO
Imagini șocante în magazinele Mega Image. Gândaci și șobolani printre covrigi și pâine VIDEO
Foto: libertatea.ro

Un client Mega Image a publicat pe Facebook, acum o săptămână, un filmuleţ în care se poate vedea cum gândacii se plimbă printre covrigi, într-un magazin Mega Image din Romancierilor, informează libertatea.ro.

 

MEGA IMAGE. Ce pot spune? Am o intrebare catre directiune (nu catre tine cel care te ocupi de administrarea contului de...

Posted by Costin Comba on Monday, 25 May 2015

O altă persoană a publicat o fotografie în care se poate vedea un șobolan în apropierea lăzilor cu pâine, într-un magazin din zona Domenii.

O altă imagine arată pâine mucegăită pe rafturile unui magazin.

 

Paine innobilata la MEGA IMAGE

Posted by Pascu Lucian on Saturday, 23 May 2015

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a supermarket-ului, primind următorul răspuns:

"Am vizualizat imaginile si in prezent sunt facute verificari in magazin cu scopul solutionarii cat mai rapide. Ne pare rau pentru intamplarea relatata si iti multumim pentru informare".

 

Etichete: gandaci, Mega Image, realitatea, şobolani, supermaket

0/3 COMENTARII
FOAMEEEE!!!
04 Jun 20:48
+0
VOTURI
-0
Sobolanu' ala e inmatriculat la MEGA-se vede si sigla magazinului-sigur cu abureli d'astea ma faceti sa nu renunt la cumparaturile facute la MEGA(de ani de zile sint clientul lor si n-am avut/vazut ceva care sa ma puna pe ginduri-de gindaci sau sobolani,nici vorba!)dar ma gindesc la concurenta lor,una care gifiie si cam ramine-n urma,deci MEGA ar trebui bagata in fecale,cumva si cum-gasesti 2-3 saraci drojdieri,someri care cara citiva gindaci in buzunare,ii aruna la misto si-gata circul,cu video,foto(dar fara interviuri luate gindacilor/sobolanilor tot nu cred ce vad!)!
Un cumpărător
04 Jun 05:50
+0
VOTURI
-0
Pâine mucegăită pentru că pâinea nu este coaptă bine. La Titan am semnalat de nenumărate ori că pâinea nu este suficient de coaptă. Poate se vrea să atârne mai mult la cântar.
Oare nu-i controlează nimeni?
Pâinea necoaptă suficient provoacă probleme digestive.
Chiar nu-i controlează nimeni?
Am sunt, am vorbit la departamentul Calitate, am trimis mesaje, dar nimic. Nici-o schimbare. Pâinea este la fel de necoaptă suficient.
ads
04 Jun 01:15
+0
VOTURI
-0
vrea cumvacarrefour sa cumpere mega image si nu stie cum sa scoata un pret mai mic? interesanta strategie. la ce scoala se predau smecheriile astea?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE