Imagini ULUITOARE din trenurile CFR, făcute publice de conducerea companiei FOTODirectorul general al CFR, Iosif Szentez, a postat pe contul său de Facebook mai multe fotografii realizate în trenurile Regio. Mizeria lăsată de călători este de nedescris.

După mai multe acuzații aduse CFR Călători din cauza mizeriei din trenuri, directorul general al companiei a reacționat şi a postat imagini dintr-un tren Regio pe pagina sa de Facebook.

"Cam așa se prezenta interiorul vagoanelor trenului Regio nr. 8015 în stația de destinație. Un tren care operează pe ruta București Obor - Fetești. Pozele sunt recente. Mai precis de pe 5 sau 6 noiembrie. Data exactă nu prezintă însă o mare relevanță deoarece fenomenul de „civilizare" a trenurilor de către călătorii „civilizați" are loc frecvent. Ideea în sine are importantă. Lăsarea în tren de către unii a semnelor propriului lor nivel nu este un fenomen izolat", a comentat un utilizator.

"Prima dată trebuie să ne civilizăm noi toți ca şi călători, apoi să avem pretenții de a beneficia de trenuri ca în Occident", adaugă acesta.

Etichete: CFR, mizerie cfr, mizerie trenuri, tren regio, trenuri cfr

0/8 COMENTARII
dica
09 Nov 20:23
+0
VOTURI
-0
Un sistem deschizator de drumuri!O adevarata provocare!E timpul sa schimbi ceva!Lucrezi confortabil!Primesti instructiuni complete! Detalii la email: rodimunteanu@gmail.com
DAN
09 Nov 20:04
+0
VOTURI
-0
Sunt saraci de tot dar mandri ! Si totusi educatia nefacuta la timp, se mai poate face numai cu biciul ! Se tot bate toba cu eliminarea "abuzurilor asupra minorilor", asta insemnand ca puberii sa-si faca de cap nestingheriti, sa-si ameninte parintii sau profesorii daca acestia ii cearte sau ii ameninta cu corectii fizice. Atitudinea tinerilor dar si a multora dintre parintii acestora denota lipsa de educatie dar si a corectiilor fizice aplicate la timp si eficient. Nu e tarziu ca CFR-ul sa sa gaseasca metode dicrete de depistare a acestor grobieni si, la coborarea din tren sa fie inconjurati si condusi direct la politie unde, sa li se aplice astfel de mijloace incat, primatele sa nu mai aibe curajul, niciodata, sa mai lase mizerie in urma lor.
diana
09 Nov 19:58
+0
VOTURI
-0
Proiect B: seriozitate si profesionalism! Pachet complet pentru castiguri online! Sansa ta de a te apropia de Hollywood! Nu trebuie sa astepti! Vei avea sigur succes! Bani online pe drumul spre Hollywood! Numai daca vrei cu adevarat bani! Proiect B: 100% convenabil! Noi mergem spre Hollywood! Oferta sigura: Proiect B! Solicita acum detalii la adresa de email: monakodiana@yahoo.com
Dorel
09 Nov 11:34
+0
VOTURI
-0
Trenurile din India nu arată aşa, chiar dacă 20% din populaţia Indiei sunt ţigani. Românii trăiesc mai rău ca porcii.
c.radu
09 Nov 09:32
+0
VOTURI
-0
În imaginile astea se vede și indiferența controlorului de tren, care nu trebuie să permită asemenea comportamente, chemând, la nevoie, și poliția TF, bineînțeles.
VOLKSBANK
08 Nov 14:43
+0
VOTURI
-0
DIN PACATE,IMAGINILE POSTATE SPUN CAT O MIE DE CUVINTE!
REFLECTA REALITATEA UNOR ,JEGURI' UMANE DIN ROMANIA EVIDENT!
artiom
08 Nov 11:29
+0
VOTURI
-0
Poza cu porcul este senzationala!!!! Incredibil la ce nivel de grajd sunt multi dintre compatriotii nostrii! Ne meritam soarta. Nu meritam trenuri curate si civilizate.
Dragos
07 Nov 21:12
+0
VOTURI
-0
Politia TF care sa-si faca datoria si sa dea amenzi celor certati cu curatenia.
E de prost gust sa te plangi ca de vina sunt calatorii, dar tu sa nu faci un gest sa-i impiedici sa-ti strice vagoanele.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE