Îmbulzeală de record la metrouDin cauza vremii, mii de bucuresteni s-au imbulzit la metrou
Din cauza vremii, mii de bucureșteni s-au îmbulzit la metrou

Luni, 13 februarie, Metrorex a înregistrat un record al numărului de călători. 660.000 de bucureşteni au optat pentru transportul subteran în condiţiile de iarnă, cu 10% mai mult decât cifrele înregistrate în mod obişnuit.

Cu toate că Metrorex a anunţat suplimentarea garniturilor de metrou zilele acestea, în staţiile mari s-a creat o îmbulzează de nedescris.

Conform Regiei, pe liniile 1 (Republica – Gara de Nord 1 – Dristor 2), 3 (Anghel Saligny – Eroilor – Preciziei), şi 4 (Gara de Nord 2 – Parc Bazilescu) trenurile circulă la intervale orare cuprinse între 4-6 minute, pe tot parcursul zilei, iar pe linia 2 (Berceni – Pipera) trenurile se succedă la intervale de 3 – 6 minute.

Pentru preluarea cererii suplimentare, pe distanţa Crîngaşi – Gara de Nord 1 – Piaţa Victoriei 2 – Dristor 2, în perioada orelor de vârf de trafic, atât dimineaţa, cât şi dupa-amiaza, circulă un tren suplimentar faţă de graficul normal.

Etichete: aglomeraţie, călători, îmbulzeală, Metrorex, metrou, promo, realitatea

0/0 COMENTARII
Dan Tatarus
14 feb 13:43
+0
VOTURI
-0

Aici nu e vorba doar de Metrorex,e vorba de bucuresteni!Afluxul mare de calatori are o explicatie:bucurestenii nu au ramas surzi la apelul lui Sorin Oprescu,si au renuntat ,cel putin pentru o zi,la confortul automobilului propriu.

emil
16 feb 15:27
+0
VOTURI
-0

Mai, fugi d-aci cu propaganda!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE