Imobilele de lux din Bucureşti nu se mai vând. Preţurile au scăzut şi cu 75%Vila din zona Mosilor se vinde acum la pretul de 840.000 euro cu peste 2,6 milioane de euro mai putin fata de suma solicitata la inceputul anului de proprietar (Foto: imobiliare.ro)
Vila din zona Mosilor se vinde acum la pretul de 840.000 euro cu peste 2,6 milioane de euro mai putin față de suma solicitată la începutul anului de proprietar (Foto: imobiliare.ro)

Preţurile la care sunt scoase la vânzare imobilele de lux din Bucureşti au scăzut cu până la 75%, topul celor mai abrupte scăderi fiind condus de o vilă din zona Moşilor. La începutul anului, proprietarul cerea 3,5 milioane euro pentru acest imobil, însă, acum vila este scoasă la vânzare cu 840.000 euro, anunţă portalul imobiliare.ro, citat de Mediafax.

În top se regăsesc în special vile vechi, cu valoare istorică, dar şi proprietăţi construite după anul 2.000, care pot fi folosite atât ca sedii de firme, cât şi ca reşedinţe private. Reducerile sunt, în toate cazurile analizate, de peste 1 milion de euro.

Vila de pe primul loc în topul realizat după cele mai spectaculoase reduceri de preţ din acest an este construită pe un teren de 633 metri pătraţi, are 9 camere şi este pretabilă pentru sediu ambasadă, sediu de companie sau restaurant. Preţul, redus cu peste 2,6 milioane de euro, este, în continuare, negociabil.

Pe locul doi în top se află un imobil nou cu 12 camere, din zona Lascăr Catargiu-Piaţa Romană. Casa are o suprafaţă desfăşurată de 1.000 metri pătraţi şi se vinde acum cu 5 milioane euro, preţul solicitat acum pentru această clădire fiind cu 33% mai mic faţă de cel pretins iniţial, de 7,5 milioane de euro.

Pe locul trei al topului se află o vilă cu 12 camere, din zona Primăverii-Televiziune, cu o suprafaţă construită de 900 metri pătraţi. Imobilul, construit în 1940, se vinde acum cu 1,48 milioane de euro, de la 3,5 milioane de euro, cât cerea la începutul anului proprietarul.

Etichete: imobil, imobiliar, lux, pret, scădere, vânzare, vilă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE