Impozitul pentru terenurile lăsate în paragină din Bucureşti ar putea creşte cu 500%Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a decis, joi, să dea dreptul Consiliilor Locale de Sector să majoreze impozitele pentru terenurile lăsate în paragină cu până la 500% faţă de taxele locale impuse în prezent.

Teren in paragina
Teren în paragină

"Propun să acordăm posibilitatea celor şase Sectoare ale Capitalei de a majora taxele locale pentru terenurile lăsate în paragină, neîngrijite, care constituie, practic, o pată pe obrazul Bucureştiului, aceste taxe să poată să crească de până la 500%, aşa cum prevede Codul Fiscal. Nu facem altceva decât să punem în acord hotărârea CGMB de astăzi, mai departe, cele Consilii Locale vor vota metodologia, criteriile şi sumele aferente", a declarat Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, în deschiderea şedinţei CGMB de joi.

Proiectul a fost votat de Consilierii Generali ai Capitalei cu 36 de voturi "pentru", 9 "abţineri" şi niciun vot împotrivă.

Edilul a precizat că va fi introdus şi un sistem de amenzi pentru cei proprietarii care nu întreţin faţadele clădirilor.

"Într-o şedinţă viitoare vom veni cu o nouă propunere în acest sens, prin care să introducem un sistem de amenzi, deloc modice, pentru proprietariicare nu-şi întreţin faţadele clădirilor astfel încât să aibă un aspect decent şi mă refer în special la clădiri, multe dintre ele monumente istorice, care sunt pline de grafitti sau a căror tencuială se desprinde, ceea ce dincolo de aspectul inestetic pune în pericol şi trecătorii", a mai spus Gabriela Firea.

Etichete: impozit, impozit pe teren, impozite bucuresti, paragina, teren in paragina

0/5 COMENTARII
Generalul
06 iul 16:04
+0
VOTURI
-0
Un admin al paginii sa baneze spamerii/escrocii acestia cu anunturile lor online !!!
cursurigratisonline
26 iun 11:15
+0
VOTURI
-0
Pentru cei interesati de cursuri online http://cursurigratisonline.ro
martha
16 iun 15:05
+0
VOTURI
-0
silvia.manecchi@financier.com
Numele meu este martha Stefan Viorel Sunt din România am auzit de această companie pe care le dau creditee și m-am dus să se aplice pentru un împrumut de la ei si am auzit oameni spunând despree înșelătorie, dar nu am mai fost scammed înainte de aceasta companie ma ajutat cu meu împrumut astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la ei acolo împrumuturi este rapid și sigur acolo adresă de e-mail silvia.manecchi@financier.com
vitelariu
18 mai 10:01
+0
VOTURI
-0
GUNOAIE IN PADURE - cand treci pe Centura Bucuresti intre Mogosoaia si Chitila. Romania Rusinea Europei !
cursurigratisonline
02 mai 09:00
+0
VOTURI
-0
Examen atestare SEC organizat de Ministerul Finantelor Publice in perioada 23 - 24 mai 2017

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h