Împuşcături şi bătaie cu bâte pentru un loc de parcare, în CapitalăŞase persoane au avut o altercaţie duminică, în Capitală, pentru un loc de parcare. Trei persoane au fost împuşcate cu bile de cauciuc.

Barbat gasit impuscat in casa, in Capitala
Bărbat găsit împuşcat în casă, în Capitală
Foto: enational.ro

Altercaţia a avut loc în zona Dristor, pe strada Şcolarilor, şase persoane fiind implicate.

Conform Realitatea Tv, o femeie le-a cerut mai multor bărbați aflați într-o mașină să se mute de pe locul de parcare pe care se aflau, iar, când aceștia au refuzat, soțul ei a venit cu o bâtă și însoțit de câțiva prieteni.  Persoanele din mașină au ripostat, iar unul dintre ei a deschis focul cu un pistol cu bile.

Incidentul a fost sesizat la 112 în jurul orei 16.30. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a intervenit la faţa locului cu trei ambulanţe de prim ajutor şi una de terapie intensivă, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al instituţiei, Daniel Vasile.

Acesta a mai precizat că au fost acordate îngrijiri unui număr de trei persoane, rănite, se pare, prin împuşcare cu bile de cauciuc. Răniţii au fost găsiţi conştienţi şi au fost transportaţi ulterior la spitalele Floreasca şi Bagdasar-Arseni, însoţiţi de poliţişti.

Într-o declaraţie de presă susţinută în faţa Spitalului Floreasca, medicul Dan Marinescu a precizat că, dintre cele trei victime transportate la această unitate, un bărbat are o plagă lombară cu corp străin în muşchi, un altul are o plagă la nivel facial, iar cel de-al treilea prezintă plăgi în torace şi în lobul occipital, acesta din urmă acuzând o stare de somnolenţă.

Bărbatul care a ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, cauzat de lovire cu un obiect dur, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii, Florian Bica.

Bărbatul care a fost lovit în cap, în vârstă de 30 de ani, a tras cu pistolul cu bile de cauciuc în ceilalţi trei, el fiind deţinând legal arma neletală. Acesta se întorcea acasă când şi-a găsit locul ocupat de un autoturism în care se afla iniţial o singură persoană.

Poliţia a demarat o anchetă.Etichete: loc parcare

0/4 COMENTARII
Barba-su
05 ian 21:31
+0
VOTURI
-0
Emile, cat timp locurile de parcare sunt vandute pur si simplu de catre Primarie, indiferent pe unde sunt, ca-s pe trotuar, pe carosabil - banda intai, pe locul de joaca al copiilor sau in podul vreunei case batranesti, lucruri de genul asta se vor mai intampla.
Sa dea cu subsemnatul cei care vand locurile de parcare. Am vazut clar trasate locuri de parcare pe trotuare, cu autorizatia aferenta pusa pe gardul alaturat. Asta e contraventie, dar soferul nu e vinovat ca acolo si-a primit locul de parcare. Vinovat e berbecul care i l-a vandut. Si-s foarte multe locuri de parcare asa. Da' pe Oparescu il doare in cI_Ir, el isi ia banii.

Auzi, da' "barbas-o" din ce limba vine? Tiganeasca veche, de balta? Jmekereask-a de Dristor?
emil
05 ian 19:51
+0
VOTURI
-0
Unora chiar le prinde bine toti sunt mari smecheri ,auzi a coborat barbas-o cu bata si cu niste catei :foarte tare frate ,au meritat ca prea se cred mari proprietari de parcari ,isi merita soarta si bilele
Cristi
05 ian 18:06
+0
VOTURI
-0
da si cercetati in stare de libertate!ca sa mai poata face
Cătălin
05 ian 17:35
+0
VOTURI
-0
Ultraj contra bunelor moravuri ! Arestați toți !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE