În al doilea mandat voi avea ca prioritate infrastructura, promite OprescuSorin Oprescu promite (Foto GrupRC)
Sorin Oprescu promite (Foto GrupRC)

Edilul susţine că infrastructura va ţine prima pagina a agendei sale.”Mă refer la o suită de pasaje supraterane şi subterane, la străpungeri, supralărgiri şi deschideri de noi bulevarde. O altă zonă de prioritate este realizarea a cât mai multe parcări terane, subterane şi supraterane. Toţi ştim că e o mare problemă a Bucureştiului şi nu se poate rezolva într-o zi. Deficitul de parcări este atât de mare, încât ne trebuie mulţi ani până vom ajunge cât de cât aproape de oferta oraşelor moderne. O altă direcţie ar fi bazele de manifestare culturală şi sportivă a oraşului, şi aici mă gândesc şi am proiecte deja în curs de demarare referitoare la săli polivalente, baze sportive olimpice, săli de concerte etc.” , sustine edilul-sef.

Nici sistemul de sănătate nu va fi uitat, promite primarul general. „Un element important este continuarea şi construirea unor baze serioase şi performante pentru serviciile medicale oferite populaţiei. Spitale, policlinici, dispensare. Şi, nu în ultimul rând, nu trebuie să uităm de reabilitarea sistemului educaţional. Bucureştiul are nevoie, în continuare, de şcoli, grădiniţe şi creşe. Vreau să aducem sistemul educaţional din Capitală la un nivel european”, a concluzionat Oprescu.

Sursa: Ziarul RING

Etichete: infrastructură, oprescu, pasaje, sănătate, spitale

0/0 COMENTARII
Matei
01 mar 16:48
+0
VOTURI
-0

Totul porneste de la infrastructura!Nu e de mirare ca Oprescu acorda o atentie deosebita acestor proiecte,si sa speram ca va fi lasat de consileri sa se ocupe in continuare de tot ce inseamna infrastructura in Bucuresti!

Costel
28 feb 17:37
+0
VOTURI
-0

Si in primul mandat care au fost prioritatile?...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE