În ce stadiu este construcţia CATEDRALEI MÂNTUIRII NEAMULUI. Ce lucrări vor fi gata în maiLucrările pentru finalizarea Catedralei Naționale au fost reluate la scurt timp după sfințirea altarului și se desfășoară în condiții optime datorită vremii favorabile.

In ce stadiu este constructia CATEDRALEI MANTUIRII NEAMULUI. Ce lucrari vor fi gata in mai
În ce stadiu este construcţia CATEDRALEI MÂNTUIRII NEAMULUI. Ce lucrări vor fi gata în mai

Eforturile sunt concentrate pe finalizarea construcției celei mai mari dintre turle, dar și pe montarea învelitorilor de cupru pe turlele mici.

„Se lucrează la Turla Pantocrator la armare, cofrare respectiv betonare pereți peste cota +91, iar la partea de șarpante metalice lucrăm la Turla Clopotniță și la Altar", a declarat pentru Trinitas TV Ing. Vlad Florin Popescu.

„Pe partea de sud-est, lucrăm la învelitorile de cupru peste turlele mici, iar pe partea dinspre vest la completarea asterelii peste șarpanta metalică de la turlele mici", a mai spus Vlad Florin Popescu.

Inginerul a precizat că până la finalul lunii mai este planificată finalizarea montării învelitorilor la turlele mici și la Turla Clopotniță dar și începerea tencuielilor exterioare, în funcție de condițiile meteorologice.

Etichete: Catedrala Neamului, constructie catedrala neamului, lucrări Catedrala Neamului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE