În cât timp poţi ajunge, mergând pe jos, de la o staţie de metrou la altaLucian Lipovan, realizator de emisiuni la Sport.ro, a calculat, folosind datele disponibile pe Google Maps, în cât timp poate ajunge cineva mergând pe jos de la o staţie de metrou la alta.

In cat timp poti ajunge, mergand pe jos, de la o statie de metrou la alta
În cât timp poţi ajunge, mergând pe jos, de la o staţie de metrou la alta
Foto: lipovan.ro

Lucian Lipovan a publicat pe blogul său harta metroului din București care include distanțele între stații măsurate în minute de mers pe jos. Pentru realizarea hărţii a folosit Google Maps pentru măsurătoare, utilizând opţiunea de mers pe jos. "Am ales cele mai apropiate ieșiri din stațiile de metru în cazul stațiilor în care există mai multe ieșiri. Bineînțeles, e vorba de traseul parcurs pe străzi, nu prin tunelul metroului", a explicat Lucian Lipovan.

Harta întocmită de acesta arată că în 6 minute de mers pe jos se poate parcurge distanţa dintre staţiile Pajura şi Parc Bazilescu, în timp ce pentru a parcurge distanţa dintre Aviatorilor şi Aurel Vlaicu aveţi nevoie de 30 de minute. Însă, cele mai multe distanțe dintre staţiile de metrou pot fi parcurse în 15 - 20 de minute.

Click pe imagine pentru rezoluţie maximă

Etichete: hartă, metrou, metrou bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE