În ce ansambluri rezidenţiale poţi găsi apartamente la preţuri mai mici de 850 euro/mp utilÎn mai multe ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, apartamentele se vând la preţuri mai mici de 850 de euro/metru pătrat util.

In ce ansambluri rezidentiale poti gasi apartamente la preturi mai mici de 850 euro/mp util
În ce ansambluri rezidenţiale poţi găsi apartamente la preţuri mai mici de 850 euro/mp util

Economica.net a realizat o listă cu câteva proiecte rezidenţiale unde un metru pătrat util costă sub 850 de euro.

Vista Rezidential Berceni, strada Drumul Binelui

Primele blocuri ale mega-proiectului cu 1.000 de apartamente, din spatele mallului Gran Arena, vor fi finalizate în vara acestui an. Proiectul este construit de omul de afaceri Florea Diaconu, proprietarul constructorului Delta ACM. Preţurile pe mp util din apartamentele din Vista Rezidenţial Berceni se situează sub pragul de 850 de euro. Spre exemplu, preţul unui apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă de 46 mp este de 37.500 de euro cu TVA inclus. Pe mp pătrat util, preţul este de 815 euro.

Militari Residence

Apartamentele din proiectul din Militari costă 800 de euro/mp. Un apartament cu trei camere, cu o suprafaţă utilă de 86 de mp are un preţ final de 68.800 de euro, cu tot cu TVA. Preţul pe mp util este acelaşi şi în cazul apartamentelor cu două camere.

Fortuna Residence, Şoseaua Alexandriei

O garsonieră cu o suprafaţă utilă de 34 mp in acest proiect costă 28.900 de euro, TVA inclus. Pe mp util, preţul este de 850 de euro. În cazul celorlalte tipuri de locuinţe, preţul pe mp util creşte.

Urban Residence Rahova, Strada Pucheni

Preţul pentru un mp util costă 816 de euro, în cazul unei garsoniere cu o suprafaţă de 36 mp utili. TVA este inclusă. În cazul unui apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă de 55 mp, preţul pe mp util este de 807 euro. Preţul este mai mic pentru apartamentele cu trei camere: 742 euro/mp util. Locuinţa are o suprafaţă utilă de 78 mp, iar preţul final, cu TVA insclusă, este de 57.900 euro.

Mai mult pe Economica.net.

Etichete: ansamblu rezidenţial, apartamente Bucureşti, apartamente de vânzare, apartamente noi, preţuri apartamente Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h