În ce benzinării din București plătești mai puțin de 5 lei/litrul de benzinăCăderea prețului petrolului Brent sub 50 $/baril, înregistrată pentru puțin timp în cursul ședinței de tranzacționare de miercuri, 7 ianuarie, a antrenat imediat ieftiniri și pe piața autohtonă.

In ce benzinarii din Bucuresti platesti mai putin de 5 lei/litrul de benzina
În ce benzinării din București plătești mai puțin de 5 lei/litrul de benzină
Foto: sxc.hu

OMV Petrom a ieftinit începând cu noaptea de joi, 8 ianuarie, atât benzina, cât și motorina, comercializate în stațiile proprii, cu 7 bani pe litru, mai multe benzinării din București având la ora aceasta prețuri la benzină mai mici de 5 lei/l, scrie energyreport.ro.

În plus, OMV a extins promoția de reduceri de weekend practicată anul trecut și la motorină, pe lângă benzină și GPL. Astfel, în fiecare weekend, toți carburanții din 190 de stații ale OMV Petrom vor fi mai ieftini cu 5 bani/l față de nivelul practicat în timpul săptămânii.

În urma ieftinirii de joi, dar și a aplicării reducerii de vineri, un litru de benzină Euro '95 va costa, de exemplu, la stația de pe Șoseaua Alexandriei 4,91 lei, în timp ce unul de motorină standard 5,11 lei. Preţuri sub 5lei/l la benzina Euro '95 găsiţi şi în alte benzinării OMV Petrom din Capitală, inclusiv în zone ca Mihai Eminescu sau Barbu Văcărescu.

Lista completă a benzinăriilor care comercializează benzina Euro '95 sub 5lei/l pe energyreport.ro.

Etichete: benzină, benzinărie, benzinarii Bucuresti, carburanţi, ieftinire benzină, OMV Petrom, Petrom, preţ benzină

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h