În ce cartiere din Bucureşti apartamentele şi-au păstrat cel mai bine valoarea în crizăPreţurile medii ale locuinţelor din Bucureşti au scăzut cu peste 50% faţă de momentul de vârf al pieţei în 2008. În unele zone, precum Unirii sau Berceni, locuinţele s-au ieftinit cu până la 60%. La polul opus există zone în care reducerile au fost mult mai mici pentru unele tipuri de apartamente, situându-se în unele cazuri chiar şi la 30%.

Apartamentele din Bucuresti si Ramnicu Valcea s-au ieftinit cel mai mult in ultimii sase ani
Apartamentele din Bucureşti şi Râmnicu Vâlcea s-au ieftinit cel mai mult în ultimii şase ani
Foto: tui-travelcenter.ro

Printre cartierele din Bucureşti în care apartamentele şi-au păstrat cel mai bine valoarea în ultimii 6 ani se numără Dacia şi Batiştei, potrivit datelor Imobiliare.ro, citate de wall-street.ro.

Apartamentele din zona Dacia au înregistrat în ultimii 6 ani cele mai mici reduceri de preţ din Capitală. Astfel, garsonierele s-au ieftinit cu 31%, şi apartamentele de 3 camere cu 37% în zona Dacia. Preţul mediu pentru o garsonieră este în prezent de 62.000 euro, iar pentru un apartament de trei camere este de 84.000 euro.

Zona Batiştei este o altă zonă în care preţurile apartamentelor s-au conservat mai bine decât în alte zone. Spre exemplu, în zona Batiştei, garsonierele s-au devalorizat în medie cu 36% faţă de 2008. În prezent o unitate costă 42.000 euro.

În schimb, statistica Imobiliare.ro arată că în zona Unirii preţurile apartamentelor de 3 camere au scăzut cu 60%, iar a garsonierelor cu 57%, fiind cartierul cu cele mai mari scăderi pe aceste tipuri de locuinţe, alături de Berceni.

Mai multe pe wall-street.ro.

Etichete: apartamente Bucureşti, apartamente de vânzare, cartiere, cartiere Bucuresti, cartiere bucuresti unde s-au ieftinit apartamentele, preţuri apartamente

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h