În ce PARCURI din Bucureşti ai acces GRATUIT la INTERNETPrimăria Sectorului 1 a introdus rețea gratuită de wireless în parcul Kiseleff (zona cuprinsă între Str. Barbu Ştefănescu Delavrancea şi Şos. Kiseleff), Parcul Bazilescu (zona cuprinsă între Teatrul de Vară, Str. Subcetate şi Bd. Bucureştii Noi), Parcul Venus (zona Splaiul Independenţei, lângă Opera Română), Regina Maria și în Pădurea Băneasa, zona din apropierea Restaurantului Casa Albă.

In ce PARCURI din Bucuresti ai acces GRATUIT la INTERNET
În ce PARCURI din Bucureşti ai acces GRATUIT la INTERNET

"Spațiile verzi reprezintă o oază de sănătate pentru noi toţi şi sunt cartea de vizită a Sectorului 1 de Verde. Parcurile din această zonă administrativă oferă astăzi nu numai relaxare și aer curat, ci și acces gratuit la Internet, pentru cei care vor să comunice și în timpul unei ieșiri la iarbă verde. Astfel, parcurile noastre au intrat în secolul XXI, adaptându-se la cerințele și nevoile comunității din Sectorul 1 și a tuturor bucureștenilor care le calcă pragul", a declarat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

În ultima lună, în cele cinci parcuri din Sectorul 1, care oferă această facilitate, s-au înregistrat aproape 22.000 de utilizatori unici ai rețelelor de Internet. Campion la acest capitol este Parcul Bazilescu cu 8324 de utilizatori unici într-o lună, urmat de Parcul Kiseleff cu 7538 de utilizatori și Parcul Regina Maria cu 3225 de utilizatori.

Echipamente similare cu cele de la Jocurile Olimpice de la Londra

Accesul la internet este liber, fără parolă, însă site-urile cu conţinut nerecomandat minorilor şi conexiunile care facilitează pirateria de materiale protejate prin drepturi de autor sunt restricţionate.

Conexiunea internaţională la Internet este realizată la o viteză de transfer de 10 Mb/secundă, iar pentru conexiunea metropolitan viteza disponibilă este de 100 Mb/secundă. Echipamentele instalate suportă un număr minim de 1000 de conexiuni simultane pentru fiecare locaţie în parte, astfel încât posibilitatea supraaglomerării este minimă.

Etichete: internet gratuit, internet gratuit bucureşti, internet parc bucureşti, Primăria Sector 1, wireless

0/1 COMENTARII
Cristian
21 Jul 16:03
+0
VOTURI
-0
Ridica-ti privirea:
https://vimeo.com/151663508

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE