În ce săli va avea spectacole echipa teatrului NottaraEchipa Teatrului Nottara va susţine spectacole în mai multe teatre din Bucureşti şi din ţară, dar şi în săli ale Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) şi ale Universităţii Politehnice.

In ce sali va avea spectacole echipa teatrului Nottara
În ce săli va avea spectacole echipa teatrului Nottara
Foto: catavencii.ro

Nottara, rămas fără sediu după ce clădirea ArCuB din strada Batişte, în care trebuia să îşi desfăşoare activitatea, a primit bulină roşie, îşi va susţine spectacolele în mai multe teatre din Capitală, dar şi din ţară, precum şi în săli ale unor instituţii precum Institutul Maghiar din Bucureşti, Centrul Cultural pentru UNESCO, Casa Artelor, din sectorul 3, Societatea Română de Radiodifuziune, dar şi în Aula mare a Universităţii Politehnice, care se construieşte lângă Biblioteca nouă a instituţiei şi care se va deschide la sfârşitul lunii martie, informează mediafax.ro.

Astfel, potrivit managerului Nottara, 20 dintre producţiile instituţiei vor fi găzduite de Teatrul Elisabeta. Despre sala pusă la dispoziţia insituţiei teatrale pe care o conduce, Marinela Ţepuş a declarat, pentru MEDIAFAX, că are 300 de locuri şi "este un loc foarte frumos şi foarte special". "Trebuie să ajustăm scena, ca să putem să aducem 24 de producţii acolo. Nu e nevoie să ne ajute primăria, pentru că noi avem toată scenotehnica noastră, avem ateliere de tâmplărie, trebuie să cumpărăm doar nişte cherestea. Dar nu sunt costuri mari. Primăria ne ajută să închiriem spaţiul şi este chiar foarte alături de noi", a spus Marinela Ţepuş.

O altă instituţie care a oferit ajutor Teatrului Nottara este Teatrul Ţăndărică, despre al cărui director, Călin Mocanu, Marinela Ţepuş a spus: "A fost primul care ne-a invitat să repetăm şi să jucăm coproducţia care era deja planificată înainte de suspendarea spectacolelor Teatrului Nottara".

De asemenea, Nottara a primit ajutor de la George Mihăiţă, directorul Teatrului de Comedie, care a întrerupt repetiţiile pentru spectacolul "Îmbânzirea scorpiei", în regia lui Gelu Colceag, timp de trei zile, pentru a găzdui premiera Nottara "Familie de artişti", în regia lui Alexander Hausvater, care va avea loc pe 20 ianuarie.

Totodată, Alexandru Darie, directorul Teatrului Bulandra, a fost de acord să "ofere adăpost", sub acoperişul instituţiei pe care o conduce, pentru alte două spectacole ale Teatrului Nottara.

Nottara a primit invitaţii şi de la instituţii teatrale din ţară, între care Teatrul "George Ciprian" din Buzău şi Teatrul "Tony Bulandra" din Târgovişte.

Etichete: spectacole nottara, teatrul nottara

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE