În ce stadiu sunt lucrările la Magistrala 4. La staţia Străuleşti se montează şina şi decorul. VIDEONoul ministru al Transporturilor, Dan Costescu a vizitat, marti, santierul Magistralei M4 de metrou. În urma vizitei, Costescu a anunţat că lucrările de extindere a Magistralei 4 vor fi gata la inceputul anului 2017.

Lucrările la statia Straulesti au ajuns deja la elementele de decor de pe peretii peronului, in timp ce la depoul Straulesti inca se mai lucreaza la partea de structura, informeaza HotNews.ro.

Extinderea Magistralei 4 de metrou in zona de nord a Bucurestiului cu inca doua statii, Laminorului si Straulesti, cu tunelele de legatura aferente, galerie de legatura, un terminal intermodal, un park&ride si un depou, avand o lungime totala de 2.1 km, ar urma sa fie gata la inceputul anului 2017, desi termenul original era aprilie 2015, au anuntat marti reprezentantii de la Transporturi, in vizita pe santier.

"Apreciez calitatea lucrarii, iar in ceea ce priveste partea de structura estimez ca suntem in acest moment undeva la 80-90%, poate chiar mai sus. Ca termen de implementare a lucrarilor avem intarzieri, dar la inceputul anului 2017 lucrarile vor fi finalizate", a declarat Ministrul Costescu.

Marti, in statia Straulesti muncitorii montau deja elementele colorate ale peretilor de la nivelul peroanelor. Alte echipe de muncitori lucrau la montarea sinelor pentru metrou in statie, iar la Depoul Straulesti inca se munceste la partea de structura.

Valoare totala reactualizata proiectului conform deviz general este de 1,115 miliarde de lei, respectiv 252,4 milioane de euro.

Proiectul este finantat de la bugetul de stat si din fondurile structurale prin cadrul POS-T si POIM dupa cum urmeaza:

- Componenta 1 - 2 statii de metrou si tunelele de legatura; finantat in cadrul POS-T si POIM;

- Componenta 2 - Depou, terminal intermodal si galeria de legatura; finantat de la bugetul de stat.

Etichete: lucrari magistrala 4, lucrari magistrala 4 de metrou, magistrala 4, magistrala 4 de metrou

0/1 COMENTARII
elena
25 Nov 17:28
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE