În ce stadiu sunt lucrările pe CENTURA DE VEST a Capitalei. Ultimele imagini FOTOCENTURA DE VEST a Capitalei.  Lucrările pe Centura de vest a Capitalei avansează greu. Modernizarea centurii între A1 şi Chitila a început în primăvara anului 2013 şi avea termenul iniţial de finalizare august 2014, însă au trecut aproape doi ani de atunci şi lucrările nu sunt finalizate. Ultimul termen estimat de autorităţi este trimestrul II al anului 2017.

Ultimele imagini cu stadiul lucrărilor de pe Centura de vest a Capitalei au fost postate pe forum.metrouusor.com/

"Tronsonul Jilava - Chitila (VEST). S-au reluat decopertarile in zona unitatatii de productie Tehnologica Radion, teava de gaze troneaza in continuare. Balastul de la Petrom e tot acolo, neatins(bine, au inceput sa fure din el pasarile daunatoare, dar asta nu se pune).

S-a decopertat sensul spre Otopeni intre strada Cartierului si pasajul peste CF asa ca se circula pe o banda, blocajul era intre strada Cartierului si DN7", scrie un internaut pe forum, care a şi postat mai multe fotografii.

"Au inceput lucrarile de excavare/balastare in zona pe care o s-o numesc rampa/apeduct Rompetrol. La Dragomiresti se asfalta", este un alt mesaj:

Stadiul lucrărilor la Centura rutieră a municipiului Bucureşti, între autostrada A1 - drumul naţional DN 7, este de 47%, a declarat recent Cătălin Homor, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

"Stadiul fizic al lucrărilor la centura rutieră a municipiului Bucureşti, între autostrada A1 - drumul naţional DN 7este de 47%. O problemă în derularea acestui contract a fost exproprierea suprafeţei de teren suplimentară culoarului iniţial. În acest moment am rezolvat această problemă. În aceste condiţii, consider că antreprenorul nu mai are scuze sau motive să întârzie proiectul. Problemele generate de relocarea utilităţilor consider că pot fi rezolvate prin dialog direct, permanent şi persuasiv.

Şi pe DN 5 şi pe Centura Bucureştiului am întâlnit acelaşi tip de problemă, un fel de scuză din partea Antreprenorilor pentru întârzierile majore determinate de necesitatea relocării utilităţilor. Nu este corect şi nu accept. Compania nu mai acceptă aşa ceva, pentru că în momentul în care au câştigat o licitaţie, toţi antreprenorii şi-au asumat toate etapele proiectului contractat', spunea Homor.

Modernizarea Centurii de Nord-Vest a Bucureştiului între A1 şi Chitila a început în primăvara anului 2013 şi avea termenul iniţial de finalizare august 2014. Termenul estimat acum de autoritati este trimestrul II al anului 2017.

Finalizarea lucrărilor de modernizare, care se întind pe aproximativ 10 km, este întarziată.

CITEŞTE ŞI CENTURA CAPITALEI. Bucureştiul nu va primi în 2016 niciun kilometru nou de centură 

În martie, secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Marcel Boloş, declara că noua centură a Capitalei, la nivel de autostradă, va fi contruită în două etape şi va fi finalizată în întregime până în anul 2030.

"În ceea ce priveşte Centura Capitalei, Master Planul General de Transport o tratează în două etape: o primă etapă este cea a centurii existente, şi aici, la centura existentă, pe partea de sud şi capetele de centură a părţii de nord sunt prevăzute în perioada de programare 2014-2020. După care urmează a doua etapă de dezvoltare a centurii, în perioada de programare 2020-2030, când e prevăzut pe zona Centurii de Nord, adică ringul 2, e prevăzută realizarea centurii ca obiect de sine stătător", a spus Marcel Boloş.


Etichete: centura Bucureşti, centura Capitalei, centura de vest, centura de vest a capitalie, lucrari centura bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE