În ce zone din Bucureşti sunt cele mai scumpe apartamente vechi şi ce preţuri auCele mai scumpe apartamente vechi din Bucureşti sunt în Aviaţiei, Victoriei şi Unirii. Aici, preţurile variază între 115.000 şi 127.000 de euro. 

In ce zone din Bucuresti sunt cele mai scumpe apartamente vechi si ce preturi au
În ce zone din Bucureşti sunt cele mai scumpe apartamente vechi şi ce preţuri au
Foto: opiniatimisoarei.ro

Preţurile apartamentelor vechi cu trei camere au crescut în medie cu 500 de euro în luna mai, faţă de aprilie sau 0,63% şi cu aproape 1,5% sau 1.150 de euro faţă de mai 2015, potrivit Indexului imobiliar al ZF.ro, realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker, pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

Potrivit companiei, numărul de anunţuri de vânzare este în scădere.

Din cele 20 de zone principale ale Bucureştiului, în şapte preţurile apartamentelor au crescut în mai comparativ cu luna ianuarie. Cea mai mare creştere, ca valoare, fiind în Crângaşi, de 7.000 de euro, în timp ce în zona Brâncoveanu preţurile s-au apreciat cu 4.000 de euro. De partea cealaltă, în patru zone preţurile au scăzut, cel mai mult în 13 Septembrie cu 8.000 de euro de la începutul anului, în timp ce în celelalte preţurile au stagnat, precum în Mihai Bravu, Moşilor, Olteniţei, Ştefan cel Mare, Unirii, Victoriei sau Mall Vitan.

Comparativ cu mai 2015, cea mai mare creştere a preţurilor este tot în Crângaşi, de 9.000 de euro, urmat de Iancului cu 7.000 de euro şi de Colentina cu 5.000 de euro. În zona 1 Decembrie preţurile au pierdut 5.000 de euro, în timp ce în Titan preţurile au scăzut cu 4.000 de euro.

Etichete: apartamente, apartamente vechi, pret apartamente

0/1 COMENTARII
elena
08 iun 12:00
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE