În Complexul Sportiv Naţional "Lia Manoliu" plouă şi în biroul directoruluiPrimul eveniment sportiv din 2015, in sala din Complexul national "Lia Manoliu", complet renovata
Primul eveniment sportiv din 2015, în sala din Complexul național "Lia Manoliu", complet renovată

În încăperile de la etajul clădirii administrative a CSNB sînt înşirate peste tot vase, borcane şi ligheane în care pică apa din tavan.

"Şi în bazinul acoperit, şi în cel de sărituri au apărut în ultimele zile infiltraţii. Sînt clădiri cu acoperişul plat, pe care s-a acumulat multă zăpadă", a explicat peentru gsp.ro, Cătălin Timofte, şeful celei mai mari baze sportive din ţară. Acesta susţine că din momentul în care va primi bani de la Autoritatea Naţională pentru Sport, primele reparaţii vor fi făcute la sala de atletism. "În 2010 am primit zero lei pentru investiţii capitale. În 2011 am primit 800.000 de lei, din care 600.000 de lei au fost alocaţi pentru termohidroizolaţii, dar procedurile de atribuire au fost greoaie şi nu am apucat să facem nimic. Pentru acest an nu am primit încă nici un leu", a mărturisit Timofte, cel care conduce complexul din mai 2010. Propunerea bugetară a CSNB pentru 2012 a fost de 33 de milioane de lei, din care, susţine directorul, 24 de milioane ar reprezenta cheltuielile de capital. "Şi dacă am primi doar 30 la sută şi tot ar fi bine", a adăugat acesta.

"Vom repartiza bani pentru repararea tuturor clădirilor afectate de infiltraţii în urma topirii zăpezii"
Doina Melinte, preşedinte ANST

Etichete: bazin de înot

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE