În curând, restaurante Subway în benzinăriile OMV PetromOMV Petrom a încheiat un acord cu celebrul lanţ de restaurante Subway. În benzinăriile mari, va funcţiona şi un restaurant Subway.

SUBWAY a deschis un nou restaurant in centrul Capitalei. Sunt anuntate OFERTE la sandvisuri
SUBWAY a deschis un nou restaurant în centrul Capitalei. Sunt anunţate OFERTE la sandvişuri

Primul restaurant operat de un brand internațional, care funcționează în cadrul unei stații de distribuție a carburanților este un restaurant, Subway, inaugurat la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul stației Petrom Veștem, aflată la intrarea în orașul Sibiu.

„Suntem foarte încântați să deschidem alaturi de OMV Petrom primul Subway Drive Thru din România. Acesta va fi, de asemenea, și primul restaurant Subway din România care folosește un decor nou și modern denumit intern Metropolitan Decor. Restaurantul va avea un program non-stop, la fel ca stația Petrom", declară Andrei Trifan, Agent de Dezvoltare Subway.

Cei de la Petrom spun că în vedere atât extinderea parteneriatului cu Subway, cât și cu alţi potențial parteneri, acolo unde există potențial pentru un astfel de business, precum și încheierea de parteneriate pe noi segmente de consum (farma, auto, asigurari etc).

Mai multe, pe economica.net

Etichete: OMV, Petrom, Subway

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE